UV Dezinfekavimo Lauke Sanitizer Įkroviklis Išvengti Gripo "iPhone" / "Samsung" Mobiliojo Telefono Ausines Kaukė Sterilizer Nužudyti 99.9% Virusų

€13.74

-30%

€19.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: uv lazdelė, sterilizer telefono, steril cleaner, iranas marškinėliai, kobe bryant mobiliojo kaukė, maišelis "samsung" kaukė, kvarco lempa su ozonu, iranas, dezinfekuoti mobile, prekės spausdintuvas.

Komplektą Sudaro:

1 x mobilusis telefonas su dezinfekavimo dėžutę

1 x USB Kabelis

Techniniai duomenys:

Talpa: žemiau 6,5 cm

Vardinė įtampa: DC5V

Įėjimo Srovė: 1-2A

Dezinfekavimo-galia: 5 W

Aromaterapija Funkcijos: 1 W

Galia: 9 W

UV bangos ilgis: 253.7 nm

Dydis: 218x122x23mm

Svoris: 300g

Savybės:

1. Ultravioletinių Sterilizer - Tai sterilizer naudoja bakterijų sterilizuoti ultravioletinių spindulių sunkiai pasiekiamų-vietas, panaikinti bakterijas ir iki 99.9% bakterijų.Paspauskite valymo jungiklis, kad rodiklis yra šviesiai žalios pradėti dezinfekavimas; mašina bus automatiškai nustoja dirbti per 3 minutes, po valymo yra baigtas.

2. Didelis sterilizuotas kosmoso sterilizer UV suderinama su mobile-phones iki 6,5 colio.Idealus-iPod, MP3 grotuvą, "bluetooth" laisvų rankų įranga, dantų šepetėlį, žiūrėti, žaislai, manekenas, akiniai, raktai, papuošalai ir kitų smulkių daiktų.

3. Nešiojamų sterilizer - mūsų sterilizatoriai telefonai yra stilingas, ergonomiškas ir kompaktiškas dizainas, todėl jūs galite pasiimti su savimi visur, kur bebūtumėte.Visų pirma, šis mobilusis-telefonas sterilizer yra powered by USB darbastalio įkroviklis nešiojamąjį kompiuterį, ir jūs galite naudoti telefoną atveju sterilizuoti savo telefoną, ar kelyje, ar kelyje.

4. Atrankos dovanos - supakuotos į stilingą dėžutę, tai-ideali dovana bakterijų fobijos ir būtinas daiktas tiems, kurie rūpinasi higiena.Tai taip pat puiki dovana bakterijų fobija jūsų gyvenime.Geriausias atostogų Kalėdų dovanos tėvams, šeima ir tėvai, draugai.

Darbas:

1. USB jungtį: Paspauskite funkcijos mygtuką, jis parodys šviesos

2. paspauskite Kairįjį dezinfekavimo mygtuką, garso dezinfekavimo prasideda, Dvigubas UV pradeda šviesos, insulto baro pradeda mirksėti į priekį, apie 3 min., eigos juosta pasiekia 100%, dezinfekcijai yra baigtas, ultravioletine šviesa išeina

3. paspauskite dešinįjį mygtuką, aromaterapija, balso leidžia garsus,-aromatas progresuoja, darbo eiga, pradeda mirksėti į priekį, apie 3 min., eigos juosta pasiekia 100%,-aromatas, pilnas, ultravioletinės šviesos yra išjungtas

Pastaba:

- Dezinfekavimo ir aromaterapija gali būti atliekamas vienu metu

- Rekomenduojama naudoti originalus-elektros kabeliai.Ne-originalus-power-kabeliai gali trukdyti dezinfekavimo ir sukelti neįprastą operaciją.Rekomenduojama naudoti 2A-įėjimo galios.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,prašome suprasti.

Galia 9W
Dezinfekavimo galios 5W
Įtampa 5V
Dydis 218x122x23mm
UV bangos ilgis 253.7 nm
Prekės Pavadinimas TEHRAN
Įėjimo srovė 1-2A
Vardinė Įtampa DC 5V
Medžiaga ABS
Aromaterapija funkcija 1W
Suderinamumas Viskas Suderinama

Panašūs produktai