500pcs Vienkartiniai Microblading Pigmento, Klijai, Žiedai, Tatuiruotė Rašalu Turėtojas S/M/L Antakių Makiažas Priedai Blakstienų Pratęsimo Klijai Puodeliai

€6.48

-35%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gėlių nuotaikos žiedas, automobilio puodelio laikiklį, nuotrauka antakių, blakstienų pratęsimo prekių papildymo, stendas permanentinis makiažas mašina, tualetas makiažas priedai, blizgučiais makiažas turėtojas, šeimos netikrą tatuiruotę, lūpų dažai, vienkartiniai sluoksnis.

1.PATVARUS DIZAINAS:tie, tatuiruotė rašalu žiedai yra pagaminti iš tvirto ir patvaraus plastiko,nr. savitą kvapą.ir jeigu jūs labai jautri, apie tai,prašome naudoti kai kuriuos alkoholio, nuvalykite jį (neįtraukta) prieš naudojimą, dizaino taurės sukūrė giliai,kuris apsaugo nuo skysčių iš vis iš anksto maturely lipnus 2.REGULIUOJAMAS DYDIS:klijai savininko žiedo skersmuo reguliuojamas,puikiai tinka pirštais, kuris daro jį labai patogu naudoti, ir jūs niekada neturite jaudintis, kad dažai ar klijai bus švenčiama out.Jei manote, kad tatuiruotė klijai žiedo taurė buvo stora pirštą, mes pasiūlė atidaryti juos lenkiant juos atidaryti,tada jis bus uždaryti atgal į savo ir tinka pirštu puikiai 3.PLAČIAI naudojamas:klijai, žiedai yra sudaryti sąlygas naudoti pigmentas,dažai,turintis klijų,lako ir blakstienų gruntas metu taikyti blakstienų priauginimui ir tatuiruotės programas. 4.DYDIS ir PAKUOTĖ: Tatuiruotė rašalu, kepurės vidutinis skersmuo yra 0.55 cm/ 1.4 cm, pirštu apvalus skersmuo yra 0.67 colių/ 1.7 cm,300PCS blakstienų pratęsimo žiedo taurė,Turtinga suma yra pakankamai naudoti ilgą laiką. 5.PATOGU NAUDOTI:vienkartiniai greitai naudoti,nr. netvarka išvalyti,daro blakstienų programą daug lengviau;Puikus produktas, skirtas makiažas,nagų dailės,tatuiruotės ir kt.Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimą,prašome susisiekti su mumis laisvo laiko,mes spręsti jums.

Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 500pcs/Daug
Vieta Zhejiang,Kinija
spalva Balta
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Tatuiruotė Žiedas Rašalo turėtojai taurė
Skersmuo 1,5 cm
Tipas Tatuiruotė accesories
Žiedo dydis 2.5*2cm
Naudoti tatuiruotė
Prekės Pavadinimas VEDDIN

Panašūs produktai