12V Mėlyna/Raudona LED USB Įkroviklis Apšvietimu Svirtinis Jungiklis Polaris Ranger RZR 900 1000 RZR900 Digital Voltmeter Mėlyna LED Šviesa

€8.19

-8%

€8.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 500 polaris ranger, ford ranger led, polaris svirtinis jungiklis, 2017 polaris rzr 1000 xp priedai, Rzr 800, etiketės polaris sportininkas, rzr, ritė polaris rzr 900, ritės rzr 800, yfm600.

{infomodule}

Techniniai duomenys:

Versijos: Dual Port USB Automobilinis įkroviklis

Įėjimas: DC 12-24V

Išėjimas:DC 5V 4.2 A

Pereiti Stilius: Mėlyna/Raudona LED Šviesos

Savybės:

1. Su Mėlyna/Raudona Led Digital Voltmeter, jis gali lengvai stebėti, saugojimas, akumuliatoriaus įtampa, atvirkštinio ryšio apsaugos funkciją, linijos nedega

2. Paprastos naudoti ir įdiegti.Per veidrodėliai, nuo srovės, per įkrovimo apsauga, krovimas automatiškai gali būti sustabdyti, kai jūsų prietaiso baterija yra pilna.

3. Paprastas, mažas ir elegantiškas dizainas.Aplinkos ABS medžiaga Dual uostų Automobilinis Įkroviklis su voltmeter-geriausias pasirinkimas jūsų mobiliųjų prietaisų ir automobilių akumuliatorių!

4. Pereiti Stiliaus USB automobilinis įkroviklis su Digial Voltmeter yra geriausias pasirinkimas, norint įkrauti savo Mobiliuosius prietaisus ir battary įtampos stebėti!

5. Puikus valčių, arba naudoti lauko sąlygomis su vandeniui padengti

Įmontuoti:

Dual Uostų Greitai Swith Stiliaus USB Automobilinis Įkroviklis iPad, Oro iPad 5,iPad 4, New iPad 3, iPad 2 / "iPhone" 6, "iPhone" 6 Plius, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3Gs / už Nanos / iPad Mini " ir "iPad Mini" su "Retina"

"Samsung Galaxys Tab, Samsung S2, S3, S3 mini S4 S5 "Amazon Kindle", "Kindle gaisrų HD HDX Užkampis "Google" Nexus 4 5 7 10 ir daugelis tablečių ir mobiliųjų įrenginių,

Paketas Apima:

1 x Dual USB Įkroviklis

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti it, ačiū jums!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prekės Skersmuo 10
Elemento Plotis 5
Prekės Svoris 70
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Kita
ATV Markės/Modelio Polaris
Elemento Ilgio 5
Specialios Funkcijos Kita
Modelio Pavadinimas Kita
Elemento Aukštis 5

Panašūs produktai