DIMANAF 2021 Plius Dydis Moterų Sijonas Šilko Elastinga Aukštos Juosmens Vasaros Tinklelio, Suknelės, Šaliai, Negabaritinių 4XL Didelis korėjos Stiliaus Naujas Sijonas

€14.08

-39%

€23.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: korėjos sijonas, suknelė y2k, pantsuit didelis dydis, alavo suknelės, šilko sijonas vyrai, Sijonas, quinceanera suknelę, vestido de festas, mados korėjos, 4xl moteris.

1. Visi produktai yra griežtai patikrinimas, siekiant įsitikinti, kad visi yra geros kokybės iki laivybos išvengti bet kokios kokybės problema. 2. Jeigu jums netinka elementą, kai jūs gaunate, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Tačiau pirkėjų yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 3. Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, susisiekite su mumis problemoms spręsti, visų pirma, mes išspręsti problemą ir suteikti jums patenkinti sprendimas, ~~, Ačiū!!

Kilmės KN(Kilmės)
Talėja imperija
Siluetas Kamuolys Suknelė
Amžius Amžius 18-35 Metų
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas DIMANAF
Modelio Tipas Kietas
Apdaila Nėriniai
Medžiaga Lanon
Modelio Numeris FuLi-3F060-8810
Lytis MOTERIS
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis

Panašūs produktai