Nerūdijančio Plieno Marine Valčių Automobilių Degalų Lygio Daviklis, Srauto Jutiklio Skystis 125/150/250/600mm 0-190ohm 240-33ohm Vandens Lygio Matuokliai

€11.55

-22%

€14.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviesos jutiklis, valtis pvc, 316L, kuro matuoklis universalus, vandens lygis, kuro gaug, skaitmeninis vandens bako lygio indikatorius, gasolin bakas, skaitmeninis degalų kiekio indikatorius, vandens lygio matuoklis.

Nerūdijančio Plieno Marine Valčių Automobilių Degalų Lygio Daviklis, Srauto Jutiklio Skystis 125/150/250/600mm 0-190ohm 240-33ohm Vandens Lygio Indikatorius

Mielas drauge,Jei reikia, pritaikyti kitų dydžių,arba kitas signalo, prašome susisiekti su mumis, labai ačiū!

Ypatybė:

- Apsaugos tibi: IP67 - Plačiai naudojamas kuro, vandens, cisternos. -100% Barnd Naujas ir aukštos kokybės-Lygio Daviklis tinka Dyzelinas & Benzinas Variklio -Lygio Daviklio Palaikymas : Kuro Lygio Indikatorius ir Vandens Lygio Indikatorius - Tinka sunkvežimių, generatoriai/gen set, autobusų ir jūrų srityje.

Jutiklis parametras:

* Darbinė temperatūra: nuo - 40 iki 85 laipsnių Celsijaus * Lygio Daviklis tinka Dyzelinas & Benzinas Variklis * Tinka Kuro Lygio Indikatorius ir Vandens Lygio Indikatorius * Jutiklio Ilgis :150,200 mm,250mm,300mm,350mm, 400 mm ,450 mm ,500mm, 550m,600mm * Išėjimo signalas: 0~190 omų (Europos Standartas), 240~33 omų (Standartinis Amerikos)

Atkreipkite dėmesį:

0~190 ohm davikliai gali būti taikomas tik 0~190 ohm kuro matuoklis. 240~33 ohm davikliai gali būti taikomas tik 240~33 ohm kuro matuoklis.

Snesor Paketą Įeina:

1 x Kuro Lygio Daviklis

Pastabos:

-Įsitikinkite, kad signalo parametras tinka jūsų automobilio modelį prieš darbo užmokesčio.Labai ačiū!

-Įsitikinkite, kad signalo parametras tinka jūsų automobilio modelį prieš darbo užmokesčio.Labai ačiū!

Specifikacijos

-Dydis: dia 52mm -Nurodant Diapazonas:E - F -Darbinė įtampa: 9-32V -Vandeniui klasė: IP67 -Medžiaga: Nerūdijantis plienas -Signalas: 0-190ohms/240-33ohms -Darbinė Temperatūra: -30~+75 - Sandėliavimo Temperatūra: -40~+85 -Spalvos: Balta ir Juoda, Balta ir Balta, Juoda&Balta, Juoda

Ypatybė:

1) Lengva įdiegti 2)Montuoti tiesiai į 2 colių skersmens skylę. 3)Bako Lygio Daviklis Lemputė Atgal Šviesos 4)Tinka 12 voltų sistemos.Apsaugo nuo perkaitimo arba šalto arešto. 5)visų vandeniu aušinami varikliai su siuntėjas, sriegis jungtis.Ji gali įspėti jus, kad didesnis ar mažesnis nei įprastai vandens temperatūros matavimus,siekiant apsaugoti savo vairavimo saugus.

Komplektą Sudaro:

1 x elektros Instaliacijos 1 x Vandens Lygio Indikatorius 1 x Instrukcija

Apie Mokėjimą

* Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO. * Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. * Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

** VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. ** Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. * * * Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. ** Nuotraukas rodomas nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. ** PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. * * * Jei turite ne gavo savo vežimą ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti & Grąžinti

*** Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. *** Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. *** Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. *** Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Kitos Dalies Numeris kuro lygio indikatorius
valtis automobilių kuro matuoklis Kuro Lygio Daviklis
Feture Auto Skaitmeninis Kuro Lygio Indikatorius
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Svoris 0.45kg
Tipas Kuro Matuokliai, Automatinis Valtis
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI
Elemento Plotis 52mm
Įvesties Signalas 0~190ohm/240~33ohm
Kuro Siuntimo Blokas tinka Vandens Lygio Daviklis Kuro lygio indikatorius
kuro matuoklis siųsti jutiklis tinka Kuro Lygio Matuoklis
Prekės Pavadinimas RYSJM
Elemento Ilgio 52mm Marine Boat Water Tank Level Gauge
Mainų Dalies Numeris Mini Skaitmeninį Degalų Matuoklį Motociklo Indikatorius
Vandens, Skysčių Skaitiklis Automobilių Valtis, Vandens Bako Lygio Daviklis
kuro matuoklis siųsti jutiklis parama Vanduo Skysčio Lygio Matuoklis Matuoklis
Specialios Funkcijos 0-190ohm/240-33ohm Kuro Lygio Matuoklis
Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno 316L bezel+anti-rūko stiklo
Valtis Kuro Lygio Matuoklis jutiklis automobilių vandens lygio indikatorius jutiklis
Pavadinimas 52mm Valtis Automobilių Vandens Lygio Indikatorius
Kuro Matuoklis Apšvietimas Raudonas apšvietimas
Prašymas Automobilių Kuro Matuoklis, automobilio sunkvežimių jachta
Elemento Aukštis 52mm
Gamintojas Dalies Numeris Auto Skaitmeninis Kuro Lygio Indikatorius

Panašūs produktai