Iškylą Kietas Krepšys, atsparus Vandeniui, Sulankstomas Izoliuoti Pietūs Maišą Aušintuvas Ledo Maišeliai sporto Salė, Kempingas, Kelionės Iškylą 27*17*24CM-WT

€7.86

-18%

€9.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atvejais garbę 8a katės, mielas konteinerių lokys, atvejais garbę 8s m416, atvejais garbę 7 pusių, dieną moteriški dydis 6xl, ford focus oro 2016, elf lentynos žalia berniukas, folija balionai luffy, folija balionai pasiūlyti.

Iškylą Kietas Krepšys, atsparus Vandeniui, Sulankstomas Izoliuoti Pietūs Maišą Aušintuvas Ledo Maišeliai sporto Salė, Kempingas, Kelionės Iškylą 27*17*24CM-WT Aprašymas:

Savybės:

1. Didelė talpa: dydis iškylų krepšys yra 27 x 17 x 24 cm, o talpa yra apie 10L, pakankamai erdvės, kuriuose salotos, vaisiai, sumuštiniai, gėrimai, ir tt.

2. Izoliuoti aušintuvas krepšys: Išklotos maisto kokybės alavo folija už aukštą atsparumą karščiui, išlaiko savo maisto ir gėrimų, šviežių.

3. Aukščiausios kokybės medžiagos: iškylą aušintuvas krepšys yra daugiausia pagaminti iš vandeniui ir purvui atspari Oksfordo audinio, patvarumo ir lengvas valymas.

4. Praktinio: Sulankstomas iškylų krepšys su didelis pagrindinis skyrius su užtrauktuku ir dviejų šoninių akių kišenės, nešimo rankena ir reguliuojamas diržas per petį.Nešiojamų dizainas.

5. Platus taikymas: aušintuvas maišelis idealiai tinka automobilių, lauko kelionės, žygiai, stovyklavimas, iškylų, paplūdimyje, žvejyba ar kasdieniniams poreikiams namuose.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: šaldytuvas izoliuoti krepšys

Medžiaga: Oxford medžiaga + alavo folija

Dydis: 27*17*24CM

Komplektą Sudaro:

1 x aušintuvas izoliuoti krepšys

Modelio Numeris Izoliacija Krepšiai
Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
Medžiaga Kita

Panašūs produktai