RCT 2vnt 120 Laipsnių Užraktas Mitra Piršto sąnarys Kelvedžio Bitai Rinkinys 1/2" Blauzdos frezos Medienos Faneros, MDF ir Medienos apdirbimo Įrankiai

€18.74

-51%

€38.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, pjovimo medienos malūnas, 45 supjaustyti, cutter maršrutizatorius, cutter, etabli maršrutizatorius lentelė, pakreipimo frezavimo stalo, maršrutizatorius apdaila, cutter malūnas, užrakto pasiimti.

Savybės ✔ Tinka: MDF, medžio masyvo, drožlių plokštės, faneros, medinės durys, rėmai, mediniai langų rėmai, spintos ir dėžės ir kt. ✔ Kraštais, didelis kietumas, tikslus padėties nustatymas, didelio tikslumo, sklandus pjovimo, atsparumas smūgiams, didelis kietumas. ✔ Pasirinkimą aukštos kokybės lydinio peilis, kad ašmenys daugiau aštrus ir patvarus. ✔ Ašmenys Pramoninės klasės mikro grūdų karbido. ✔ Kablys & Šlyties Kampas Didelis kablys & šlyties kampas leidžia karpymo gabalas sklandžiai į vertybinių popierių gaminti gera, splinter nemokamai. ✔ Lakas Kepti ant karščiui atsparia danga neleidžia susidaryti pjuvenų, dervos, ir aikštę.Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Danga altın
Šerdies Skersmuo 1/2"(12,7 mm)
Pakuotė Plastikinė Dėžutė
Pjovimo Skersmuo 1-1/2"(38mm)
Skersmuo 1/2"(12,7 mm)
Tinka MDF, medžio masyvo, drožlių, faneros ir kt.
sąlyga Nauja
Kiekis 2vnt
Svoris 216g
Prekės Pavadinimas RCT
Laipsnis R0.1
Medžiaga Karbidas Lydinio
Tipas Medžio Apdirbimo Pjovimo
Modelio Numeris RCT-052
Bendras Ilgis 1-1/2"(38mm)

Panašūs produktai