Vejapjovės Dalys/žoliapjovė Dalys/Gyvatvorių Žirklės Dalys 26mm/28mm 7T/9T/Kvadratas Ripper/nuberta varantys

€35.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vejapjovė varantys, vario jumper wire, dalys žoliapjovės, vyrams geležies žoliapjovės, džekas skerdikas, žvakės žoliapjovės, Elektrinės Vejapjovės, diržo gumos varantys, žoliapjovė, vejapjovės.

Prašome perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.Jei kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės,prašome sumokėti mokesčių ir pasiimti sklypas,mes neatsakome už bet kokią muito ar importo mokestis,Jei muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių grąžintos prekės arba sunaikinta,Mes grąžinsime nėra jokių mokėjimų.Pastaba: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis, jums reikia pridėti 35USD papildomos pristatymo paslaugos mokestį,tačiau jei jūs havn negalite atsakinėti mums laiko ir jį sumokėti,mes pasirinkti kitų laivybos būdas jums ir ji Yra nemokama,aš manau, kad jūs galite suprasti.Pavyzdžiui: Kanarų Salos, Ispanija; daugelyje Lietuvos; Filipinai-Bohol Carmen; Graikijoje-Kretoje, ir kt.

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Specifikacija: Pavadinimas: nuberta varantys Ratai velenas: 9 Spline/7 Spline/Kvadratas Spline Veleno diametras: 26mm/28mm Tinka: Įvairių mašinų ir Kinijos importo Savybės: Dizainas pakeisti savo krūmapjovė ar kitų multi-tool blokas variklio galvą į Kopijuoklį Suderinama su 26mm/28mm skersmens vamzdžių/stulpų/veleno, tinka 139/140/GX35 pjovimo mašina, 9 teeths gearboxs 9 spline, pavaros velenas, prašome suskaičiuoti teeths jūsų spline prieš tvarka Taikomas žemės ūkio, miškų ūkio ir kitose srityse.Pakuotė: 1x nuberta varantys

Prašome perskaityti šiuos patarimus prieš perkant.Jei kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

1.Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės,prašome sumokėti mokesčių ir pasiimti sklypas,mes neatsakome už bet kokią muito ar importo mokestis,Jei muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių grąžintos prekės arba sunaikinta,Mes grąžinsime nėra jokių mokėjimų. 2.Dėl skirtingų produktų partijų, kai kurių prekių pristatymo spalva stiliai yra šiek tiek skiriasi nuo informacijos puslapį (bet funkcijos yra vienodos).Jeigu jums tai, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti produkto ir tada imtis tvarką. ( Kitu atveju mes negali būti atsakinga), 3.Kartais gamykla atnaujina produkto ir atleidžia atnaujinta produkto (geresnių rezultatų).Mes jus informuosime, prieš vežimą. 4.Prieš pasirašant darbo sutartį, privalo patikrinti, siuntinių,patvirtina, kad jis yra geros būklės, tada jį pasirašė.Jei sklypas sugadintas, prašome imtis photoes tada skųstis laivybos kompanija iš karto, ir prisiminti, kad skundų skaičius, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums. 5.Mūsų klientams iš Brazilija,Čilė: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.Pastaba: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, mes susisieksime su jumis, jums reikia pridėti papildomas pristatymo paslaugos mokestį,tačiau jei jūs havn negalite atsakinėti mums laiko ir jį sumokėti,mes pasirinkti kitų laivybos būdas jums ir ji Yra nemokama,aš manau, kad jūs galite suprasti.Pavyzdžiui: Kanarų Salos, Ispanija; daugelyje Lietuvos; Filipinai-Bohol Carmen; Graikijoje-Kretoje, ir kt.

-Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:

-Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu,PayPal, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.adeira.lt yra tvarkomi Alipay ir PayPal.

-Kaip atsakingas pardavėjas, mes garantuojame laisvo keitimosi ar visiškai grąžinti pinigus, jei prekė yra su trūkumais.

-Galioja laikotarpis yra 30 dienų nuo pateikimo tvarka, todėl prašome mus informuoti apie defektus iš anksto, kai jūs ją rasti.

-Mes kompensuosime jums, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta arba kitaip pažeistas transportavimo.

-Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos.Tačiau, laivybos mokestis nėra grąžinamas.Prekės turi būti grąžinamos mus į savo pradinę būklę paštu su sekimo numeriu.

-Bet kokį klausimą, kurį norėtų užduoti ,sveiki atvykę į WhatsApp+8613316686315 man.

-1 metų gamybos garantija:

Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys arba priedai, nemokamas pristatymas per 3 mėnesius po pirkimo.

Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, tačiau jums reikia mokėti už kai laivybos mokestis, jei daugiau kaip 3 mėnesius mažiau kaip 1 metai .

-Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos;

-Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

-Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.

Kaip greitai aš galiu gauti savo paketą?

1. DHL : Pietryčių Azija 3-4 dienas / kiti 3-5 dienų.

2. "FedEx": Pietryčių Azija 3 dienų / kiti 4-6 dienų.

3. UPS : Pietryčių Azija 3-4 dienas / kiti 4-6 dienų.

4. TNT : Pietryčių Azija 3-4 dienas / kiti 4-6 dienų.

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per: e-Pakelis / Kinija paštu, oro paštu/ CDEK / ARAMEX/ EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT.

-Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

-Visų produktų yra 100% originalus naujas ir išbandyti dar kartą iki išsiuntimo.Klientų patenkinamas ir yra mūsų tikslas. -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GZJU20200313
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo UL
Medžiaga Ketaus

Panašūs produktai