40CM*5M Automobilių Apsauginės Plėvelės Rhino Odos, Vinilo Plėvelė Anti Nulio Didelio Stiprumo Bamperio Kapoto Dažai Įklija, Automobilių Kėbulo

€10.55

-34%

€16.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių filmas apsaugoti, rankenėlės metalinės durys, rv užraktas durų, filmas raganosis, dažai apsaugoti, lego traukinio durys, raganosis lauko žibintas, raganosis durų, yamaha rhino durų, odos dažai.

[xlmodel]-[produktai]-[25309] Populiariausių

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[23917]

[xlmodel]-[custom]-[8888] Kalėdų aprašymas

Produkto Informacija :

Pavadinimas : Automobilių Apsauginės Plėvelės Rhino Odos, Vinilo Plėvelė Anti Nulio Didelio Stiprumo Bamperio Kapoto Dažai Įklija, Automobilių Kėbulo

Spalva : skaidrus

Dydis : plotis-40cm , ilgis 5m

Ypatybė :

1, plonas funkcijų, mastelio, o aštrių daiktų, siekiant išvengti braižymo dažai; skaidrumas stiprų apsauginį poveikį žaisti, o ne įtakos kūno ir interjero išvaizda.

2, super klijų klampumo, įklijuokite ilguoju laikotarpiu išlieka stiprus, kad apsaugoti paviršių.

3, apsaugos veiksmingumą, užkirsti kelią dulkių, tepalų sukibimą.

4, plačiai naudojami, gali būti naudojamas kūno, veidrodžiai, priekiniai ir galiniai bamperiai, durys, dubenėlį, vidaus apšvietimo plotas ir pan.

Montavimo vieta:

Priekinis bamperis, priekinis variklio dangtis, priekiniai ratlankio, išorinis galinio vaizdo veidrodis, durų krašto, atidarykite vidinių durų rankenų, raktų skyles, bagažo skyriaus ir šoninės durų pedalo ir t.t.Galima pritvirtinti prie bet kurios vietos, kurią norite įklijuoti.

Pastaba: Po naudojimo , tada nuplėšti , nepalieka jokių pėdsakų

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[22778] Paslaugų teikimo Sąlygos

Tai yra labai populiarus ir madingas dizainas, mes manome, jums bus meilė jį labai daug.

Min užsakymo 1pc,jei jūs turite didelių užsakymą,prašome pranešti mums,mes galime padaryti, didmeninė ir lašas laivybos.

Mes atsiųsime jums kaip "dovana" ir įrašykite "5usd ar 10usd" vertė ant sklypo taip,kad jums nereikia mokėti mokesčius.

Mes atsiųsime jums per maždaug 3~5 darbo dienas, jeigu jis nėra sandėlyje,mes susisieksime su jumis metu,kad jūs galite pakeisti jį į kitą stilių arba atšaukti užsakymą.

Jei jums sklype,prašome jį patikrinti ir pateikti mums 5star "puikiai" atsiliepimą ,jei jums tai nepatinka,pasakykite mums,mes pakeisti tai už jus.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome leiskite mums žinoti,čia visi komandos nariai MES į VIRŠŲ MADOS ačiū už jūsų pirkti dar kartą!Palinkėti jums laimingas pirkinių!

Apie Siuntą :

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį .Laivybos išlaidos neapima jokių svarbių mokesčius.

Apie Grąžinimas:

Galite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo dienos, jei nėra turinio tai , Mes grąžinsime jums, kai gausime prekę.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei theyare grąžinami , pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka .Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes .Prieš jums grąžinti prekes , prašome susisiekti su manimi pirma .

Spalvų Neatitikimas

Skirtumas spalva, gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane , apšvietimo , fono ir t.t.Pleasekindly jį suprasti .

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate patenkinti, withour prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas , prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti negativefeedback.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Elemento Aukštis 0.01cm
Medžiagos Tipas ABS
Kategorijos PVC
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Dizainas Gyvūnų
Tipo Lipduku Riešo Durų Apsauginės Plėvelės
Elemento Ilgio 5m
Modelis Oem
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas zatooto
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Plotis 40cm
Modelio Pavadinimas 0C2015316

Panašūs produktai