USB Dual Dažnio RFID Kortelių Skaitytuvas Artumo Jutiklis 125khz 13.56 mhz Smart " Kortelių Skaitytuvas Susipažinti Contro l

€8.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, nfc usb, nešiojamų kredito kortelių skaitytuvas rašytojas, kortelių skaitytuvas rda, lector rfid uhf, skaitytojas tm, prieigos kortelių skaitytuvas, mikroschemos skaitytuvas, rfid žymė, rfid skaitytuvas.

USB Dual Dažnio RFID Kortelių Skaitytuvas Artumo Jutiklis 125khz 13.56 mhz Smart " Kortelių Skaitytuvas Prieigos Kontrolė

Ne Vairuotojas Reikalingi!Jokios Programinės Įrangos, Būtinos!Tiesiog Įjunk ir dirbk!

Pastaba:Tai yra RFID reader negali rašyti korteles,o ne remti skaityti NESLĖPĖ korteles!!

Yra dviejų rūšių modelius:Plokšti modelio ir tvirtas modelis,dabar atsargos yra Vienodo modelio !Butas modelis USB kabelis yra fiksuotas.Jokio reikalavimo,mes atsiųsime Butas modelis!

1) Plug and play, standartine kompiuterio USB klaviatūros sąsaja režimas, nereikia pakrovimo bet kuriam vairuotojui, kompiuterį, sistema automatiškai bus jo, kaip žmogaus sužinoti, pultelis.

2) kompiuterio USB sąsają, siekiant užtikrinti stabilų energijos tiekimą, be išorinio maitinimo, ir built-in galia apsauga.

Dažnis: 13.56 mhz +125khz(Dviejų dažnių)

Galia:Numatytasis Skaityti pirmąją 10 Dešimtainių skaitmenų RFID kortelę. (Jei reikia perskaityti pastaruosius 8 skaitmenų Kablelį,pls susisiekti su mumis pirma)

Paramos kortelių skaitymas:EM4100,TK4100,Ultralight,Ntag216,Ntag213,Ntag203,FM11RF08,MF1kS50,MF1KS70 arba compatiable RFID korteles.

Paramos Sistema:Windows

Komunikacijos greitis: 106Kbit/s

Galia: DC 5V(+/-5%)

Skaitymo nuotolis: 5-8cm

Sąsaja: USB

Darbinė temperatūra: -10 laipsniu~ 70 laipsniu

Laikymo temperatūra: nuo -20 laipsnių ~ +80 laipsniu

Dydis: ( L*W*H ) 10.8x7.8x2.8cm

Svoris: 90g.su USB Laidu: 100g

Spalva: juoda

Įdiekite Instrukcijos:

Pirma: Prijunkite usb kabelį su kortelių skaitytuvą prie kompiuterio USB prievadą.

Antra: skaitytojas bus "lašelinę" garso ir flash "apie tai, kad valdžia sėkmingai, ir tada pusę sekundės, po "lašelinę" garso ir flash "apie tai, kad prietaisas savarankiškai bandymų sėkmingai, be Įdiegti jokių tvarkyklių, "windows" automatiškai atpažinti.

Trečia: Atidaryti vieną "EXCEL" ar PASAULYJE kortelės numeris būtų įvesties pati .

Naudojimas:

Patikrinkite,prieigos kontrolės ir valdymo, viešojo transporto mokestis, automobilių stovėjimo aikštelė

Bilieto mokestis, nario kortelę, patvirtinimą, produktų identifikavimo, asmens tapatybės autentifikavimą ir kt.

Pakavimas:

1* USB 13.56 mhz+125khz RFID skaitytuvas su USB laidu(pirmoji 10 skaitmenų kortelės)

Jūsų užsakymas bus išsiųstas on1-3 darbo dienas po visą mokėjimo ištrinamas, kai akcijų trunka.Pranešimai bus siunčiami po užsakymo išsiuntimo, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą ar www.adeira.lt kad įrašai išsiuntimo dienos.Visi sklypai bus išsiųstas nedidelis pakelis, ji nėra garantuota, jog sklypas turėtų atvykti per laiką nurodyta pirmiau.Tačiau, 95% sklypų bus pristatytos per nuoroda laiko.Prašome būti kantriems, jei sklypas yra ne ateina jums laiku,ir prašome susisiekti su mumis.mes jas stebėti. 7 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija: Jei esate nepatenkintas prekės perkamos iš jav.Prašome informuoti mus raštu(e.g.e-mail", "eBay" pranešimo, faksu, laišku) per 7 dienas nuo prekių gavimą.Mes jums grįžti ir grąžinti prekę.Prašome atkreipti dėmesį, kad postages / custom mokesčiai(jei yra) spended į tokią nutartį, yra kliento išlaidos.Nemokamas Keitimas: Jei gaunate ne-kaip-aprašyti e.g.sugedęs, netinkamas dalis, trūksta) prekei, prašome susisiekti su mumis, kai gausite prekę.Mes pasirūpinsime, pakeisti iškart, jei yra patvirtinta.Tiekėjų Garantija: suteikiame VIENERIŲ METŲ garantija šio produkto.Jei jūsų prekė neturi jokių garantijų klausimu, prašome susisiekti su mumis patenkinamą sprendimą.Reikalavimai: Visų kvalifikuotų grįžta/pakeitimas turi būti vadovaujamasi jav.Galime priimti jūsų grįžti be informuoti mus iš anksto.Muitinės mokestis, aptarnavimo mokestis, pašto ir draudimo klientams išlaidas ir nėra grąžinami.

Prekės Pavadinimas stteypco
Modelio Numeris USB Dual kortelių skaitytuvas

Panašūs produktai