1pc Kalendoriaus Kūrybos Juokingi Helovinas Halloween Kalendoriaus Atskaitos Kalendorius Sienos Kabo Dekoro Halloween Vakarėlį Namuose

€6.49

-40%

€10.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabo star christma, kabančių žvaigždžių moteris, helovinas fancy dekoras, baisu halloween dekoras, helovinas dekoro bat, triko helovinas kalėdų, animacinių filmų helovinas dekoras, didelės sidabro kabinti star, kalendorius helovinas, kabo star žalvaris.

1pc Kalendoriaus Kūrybos Juokingi Helovinas Halloween Kalendoriaus Atskaitos Kalendorius Sienos Kabo Dekoro Halloween Vakarėlį Namuose

Aprašymas

Ar norėtumėte kažką ypatingo ir fuuny padėti jums atgalinės atskaitos Helovinas dieną?Šis straipsnis bus būti puikus pasirinkimas jums.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Jūs galite naudoti papuošti jūsų namų, sienų , tuo tarpu priminti jums ypatinga diena, Helovinas.Kūrybos Helovinas countadown kalendorius tinka helovinas apdailos.Jis tikrai gali pridėti šventinę atmosferą ir sukurti daugiau malonumo akimirkas savo skaičiavimo dienos.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Veltinis Audinys.

- Dydis: 89x59x0.2cm/35.04x23.22x0.07inch

- Pagaminti iš premium veltinio audinys medžiaga, minkštas ir patogus patvarus ir ilgalaikis naudojimas taip pat daugkartinio naudojimo.Puikus interaktyvus šeimą vaidina.

- Tai lengvai pakabinti bet kur, kur jūs norite, galite jį naudoti kaip patalpų vidaus apdailos ir pakabinti jį ant sienos, ar jūsų durų, taip pat galite pakabinti jį ne ant medžių su kai kuriais kitais Helovinas dekoro.

- Klasikinis Helovinas tema gražus ir mielas modelius, idealiai papuošti sienų į šviesą šventinę atmosferą, pridėti daugiau įdomus ir suteikia daugiau įspūdžių apie šalį.

- Derinant grožio ir praktiškumo, ne tik galėsite mėgautis skaičiuoja dienas iki Kalėdų, taip pat tinka namo apdaila, sienos kabo dekoro.

- Tegul gpgb skristi į kišenę pabaigoje, kiekvieną dieną.Tai įdomus būdas skaičiuoti iki Helovinas.

1 x Manė, Kalendorius 1 Pak x Dvasios Kalendorius Lipdukai

modelis TAŠKAS
Funkcija Helovinas Dekoras
Proga HELOVINAS
Tipas helovinas apdailos
Modelio Numeris helovinas apdailos
Stilius Helovinas Dekoracijas namams
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai