12pcs/set 2 in 1 akių kontūro 12 Spalvų Lūpų Pieštukas ilgalaikis Vandeniui atsparus Makiažas, Kosmetikos Rinkinys Akių kontūro KARŠTO 2019

€2.88

-24%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gamtos eyliner, makiažas, akių makiažas, eyelin, pieštuku šešėlis, lūpų pieštukas, korėjos makiažas rinkinys, šešėlių 1, akių šešėliai, eyeshadow pen.

Produkto sudėtyje yra 12 akių kontūro rašikliai, kurie yra ekonomiškas ir praktiškas. 12 įvairių spalvų, suteikti jums su profesionalia make-up kit, kad geriau tinka įvairių odos tonai.Puikus plunksnų dizainas leidžia lengvai spalva ir kontrolės akių kontūro.Minkšta, lygi smūgių padėti jums parengti trijų dimensijų akių kontūro ir kontūras gražių akių kontūro.Vandeniui, naftos atstumiantis ir greitai-džiovinimo dizainas išlaiko akių kontūro ilgalaikį ir neblunka.

specifikacija:

Bruto svoris: 56 g / set

Pakuotės dydis: 14.8* 12 *1 (cm)

Komplektą sudaro:

12* lūpų akių kontūro linija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Tipas Akių Šešėliai & Linijinės Derinys
Modelio Numeris akių šešėliai pen
Vienos spalvos/multi-color Virš aštuonių spalvų
Apdaila Natūralus
Kilmės KN(Kilmės)
Naudos Lengva Nešioti
NET WT 12 Vnt

Panašūs produktai