Dual Zondas Skaitmeninis Mėsos Termometras, Virtuvėje Krosnis, su Komercinės Klasės Zondas

€14.59

-17%

€17.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėsos orkaitės termometras skaitmeninis, grotelės belaidis termometras, žmogaus termometras, virtuvės termometras, belaidžio meater, meater, seeed, cloro, skaitmeninių elektroninių mėsos termometras, j. grilis termometras.

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Ekranas 2 rūšių maisto tuo pačiu metu, naudojant vieną grotelės termometras su dual zondai.Ši krosnelė saugus mėsos termometras yra užprogramuotas su iš anksto nustatytomis temperatūros, naudojamas profesionalių virėjų, bet taip pat galite nustatyti temperatūrą pagal savo asmeninį skonį.

Skaitmeninis termometras yra didelis, apšviečiamas LCD ekranas rodo orkaitė, grilis, rūkalius ir maisto temperatūrą, naudojant daug patogu skaityti, bet šviesos nustatymas ir kai žvelgdamas iš bet kurio kampo.Su ištraukiama stendas, du galingus magnetai ir kišeninė dizaino, tai ovenproof mėsos termometras gali būti pridėtas prie jūsų šaldytuvas, orkaitė ir rūkalius, arba ant stalo.

Kai laikas baigėsi arba zondas pasiekia nustatytą temperatūrą, yra sirena pyptelės skambėtų.Puikus prietaisas rūkantiems, BBQs, kepimo, skrudinimo, kepimo, alaus, saldainių, sous žiūrėk, ir beveik bet koks kitas patiekalas.Padaryti skanus turkija dėl Padėkos.

Šios orkaitės įrodymas, termometras zondas su aukštos temperatūros varža ir atsparus vandeniui dizainas visada suteikia greitą ir tikslią temperatūros registravimas.Zondas su stačiu kampu sulenkti sklandžiai ir lengvai atitraukimo nuo maisto, mėsos ir kitų patiekalų, o savo maisto kokybės nerūdijančio plieno vamzdžiai daro tai pakankamai tvirtos, kad išgyventi net šilčiausias virimo aplinką ir suteikia jai ilgesnį laiką nei kiti zondas termometrai.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Oranžinė/Color

Dydis: 10.1 * 8.2 * 2.3 cm / 3.97 * 3.22 * 0.9 į

Quanti

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 * Dual Zondas Skaitmeninis Mėsos Termometras

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Buitiniai Termometrai
Modelio Numeris Q1JB8YY901395-C

Panašūs produktai