4 Vnt 2.4 baras, Automobilių Auto Padangų Slėgiui Stebėti Padangų Gage Įspėjimo Jutiklis Indikatorius Vožtuvas Dangteliai Indikatorius Diagnostikos Įrankių Rinkinys

€3.40

-18%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ios padangų slėgio daviklis, automobilių slėgio stebėjimo, oro daviklis padangų, r300, padangų slėgio kontrolės vožtuvas, suomių kalba, auto diagnost, originalių padangų slėgio stebėjimo, automobilių diagnostikos aparatūra, automobilių gages.

Produkto Pavadinimas: Padangų Įspėjimas

Produkto Specifikacijos: 4 vnt/kostiumas

Produkto svoris: 32G

Produkto savybės: padangų slėgio įspėjimo bžūp yra papildomas matavimo priemonė padangų slėgio.Ji užrakina padangų slėgio dangteliu, ant padangų oro antgalis ir parodo spalvą pakeisti į skaidrų dangtelį, tiesiogiai.

naudojimo būdas

Savo ruožtu originalus dujų off

Tvist dėl padangų slėgio bžūp šio produkto.Jis parodys, raudonos arba geltonos spalvos, kai jis yra ne prisukami arba kai padangos slėgis yra nepakankamas.

Kai padangų slėgis yra normalus po sugriežtinti, jis parodys, žalia.

Standartinis padangų slėgis yra 2,4 bar

Instrukcijos

Normalus: Pagal standartą padangų slėgio, skaidrūs langai turi būti žalia ir transporto priemonės turi būti veikia normaliai.

Įspėjimas: padangų slėgis būtų šiek tiek mažesnis už standartinį apie 10%.Skaidrus langas yra geltona-žalia ir turėtų būti pripūstos laiku.

Pavojus: padangų slėgis yra maždaug 25% mažesnis už standartinį.Ji turėtų būti geltona skaidri lango.Ji turėtų būti patikrintas ir pripūstos iš karto.

Sumažinti 15% padangų slėgio rezultatas bus padidinti 6 proc. - degalų savo automobiliui.

Ir dvigubai padangų dėvėjimasis

Ši rizika padidėja iki 30%.

Ir padangų slėgio riba bus jums priminti, atkreipti dėmesį į šį aspektą.

Žalos, nepakankamo padangų slėgio, padanga yra minkštas, kontaktai su žeme, yra per didelis, o degalų suvartojimas išaugs.Padangų kontaktai deformuoti, labai, ir padangų užuolaidų nuovargį Lu Liangniang yra ilgai, o tai turi įtakos tarnavimo padangų.Didesnį sąlyčio plotą padidina galimybę vaisiaus perrišimas Mažai stabdymo savybės turi įtakos transporto priemonės veikimas.

Medžiagos Tipas Vario
Elemento Ilgio 23mm
outerID R -21801
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Specialios Funkcijos Automobilių Auto Padangų Slėgiui Stebėti
Prekės Pavadinimas Tseqalm
Įtampa 6V
Modelio Pavadinimas 005
Elemento Plotis 10mm
Prekės Svoris 32g
Elemento Aukštis 10mm
Aptikimo slėgio diapazonas Geltona Žalia Raudona
kilmės vieta Kinija

Panašūs produktai