Ultragarsinis Švaresnis Nerūdijančio Plieno Ultragarsinis Valymo Mašina Papuošalai/Dantų/Protezavimas/Laikrodžiai/Telefonas/Švaresni Stiklai

€32.80

-7%

€35.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stomatologas žiūrėti, cleaner ultrason, dentur, elektros, ultragarso, dantų, ultragarso homogenizer sonicator, ultragarsinis valymas mašina, pramonė, mini ultragarso plovimo mašina, dantų protezavimas, oem ultragarso.

Savybės:

1. Skirtumas, palyginti su standarto serijos & digital serijos: ne siekti plataus taikymo, bet ir daugiau dėmesio skirti specialybės produktas.

2. Produkto dydis, specifikaciją, galią ir taikymo vietą šioje serijoje yra įvairių.

3. Specialiai tinka laboratorijų, odontologijos klinikos, mini atsargines dalis gamyklų ir komercinės paskirties objektai.

Specifikacijos: Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę, Jei jūs turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis [2 Įtampa: 110V & 220V, bus pristatyti kaip jūs prašote.] Trumpas įvadas: Jis naudojamas ryšių įranga, sudėtingų grandynų plokštės, elektros priežiūra.Tai leidžia naudoti poveikis išsiplėtimą ir garso slėgio, kurie yra jų generuojami skysčio galingas ultragarsinis,iš kitos pusės,ultragarsinis galite valyti stuff su skystu plovikliu.Principas: procesas ultrasonic cleaner " yra taip, kaip nurodyta toliau:pareikšti ieškinį ultragarso bangos,daug mikro vacua lemputes sugeneruotas ir užpūsti per skystą skalbiklį.Į sportive pajėgos gali streikuoti nuo nešvarių dėmių prisijungė prie paviršių ir sumažėjo vieta,jei teisinga suma švarus skystis yra įtraukta į procesą,švarus efektyvumas bus geresnis, nes jo permeating ir tirpinant veiksmų.Privalumas: veiksmo ultragarso bangų atsirasti skysčio,kokia medžiaga bus,kai jis susisiekė su skystis,jis gali būti valomi kruopščiai.Procesas yra expecially įrengti tiems, sudėtingos formos ar daug įtrūkimų,taip pat sklandžiai, arba silpnas produktus, kad negali būti valomos sunku priemonė.Pastaba : Ši mašina yra su anglų Vadovą.

Galia (W) 35w-50w
Garo Trukmė 10-15 minučių
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris BK-3550
Sertifikavimo ce
Įtampa (V) 110V, 220 V
GAMINIO NUMERIS HA061
Prekės Pavadinimas YunlinLi
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Anglų Vadovas Taip
Vandens Trūkumas Signalizacijos No
Talpa 0.8 L
Tipas Papuošalai Švaresnis
Galia 35w-50w

Panašūs produktai