Masalui Akių Maišą Medžioklės Maišelį Suklastotas, Ančių, Kalakutų, Vandens paukščių Marllard Balansinė Reguliuojamas Nugaros Diržas Lauko Atsargų Laikymo

€8.78

-29%

€12.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gynybos edc, plastikiniai turkija masalui, medžioklės peiliai, kirviai, kojos vandeniui, gėjų ženklas, turkija turkija, muji akių maišą, drake vandens paukščių, garbės 8 sim tray, raudonojo spalio medžioklė.

Savybės:

1. Sunkiųjų akies audinys: Patvarus atlikti netikrą ančių, didžiųjų, vandens, turkija jaukas 2. Reguliuojamas nugaros diržas(geltona stilius): Tinka visiems, nesvarbu, ar esate medžioklės žiemą su sunkiųjų kailis ar medžioklės vasarą su pagrindiniu medžioklės drabužiais. 3. Patogus raišteliu uždarymo dizainas: Saugo jūsų jaukas saugiai maišo viduje, kol dirbate ir medžioklė. 4. Puikus Spalva: Žalia arba geltona, puikiai įsilieja į augalija likti nematant antys, žąsys, vištos ir t.t. 5. Aukštas paskirtis: Lengvai valoma ir greitai išdžiūti.Pastaba: 1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas. 2. Pranešk apie netikrą antys nėra įtraukti.

Specifikacija: Dydis: S-90x 74cm L-120X74CM (ilgis x plotis) Spalva: Žalia / Geltona

(geltona dirželio ilgis reguliuojamas) Medžiaga: poliesteris akių

Tipas ANTIS
Modelio Numeris Medžioklės Masalui
Medžiaga Poliesterio Tinklelio

Panašūs produktai