Raudona EDC Molle Taktinis Maišelis Maišas Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Krepšys, Kelionės, Kempingas, Žygiai Laipiojimo Medicininiai Rinkiniai Krepšiai

€8.74

-39%

€14.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: taktinis medikas įranga, armijos pirmosios pagalbos rinkinys, medikas dėklas, kojos mag dėklas, nešiojamų medicinos dėklas, karinės medic kit, krepšys edc, edc įrankis, botiquin dėžutę, rinkinys medicinos krepšys.

Taktinis pirmosios pagalbos krepšys yra karinės klasės Molle suderinama taktinis medicinos dėklas, kompaktiškas IFAK Universalus Dėklas su elastiniais dirželiais viduje.Puikiai atlikti medicinos prekių.Dydis:8inx6inx3in.Pirmosios pagalbos dėkle yra daug kišenių ir elastinga laikikliai laikymo.Tai labai lengva įdėti prekių ir imti.Stipraus austinio diržo diržo kilpa ant galinio, mirtinas sunku nešioti & heavy duty.MOLLE tvirtinimo dirželiai būtų galima dėvėti ant diržo, liemenė ar paketas ir kt taktinis platforma,arba įdėti į savo automobilį kaip automobilis, pirmosios pagalbos rinkinys, krepšys. 100% garantija,kad mes esame atsakingi už mūsų produktai,gauti kokių nors problemų dėl produkto,susisiekite su mumis el. paštu.

Kelionės, Kempingas, Žygiai Lazanija
Item1 edc krepšys
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas REDHUNT
spalva Juoda,raudona,žalia...
Item3 Medicininiai Rinkiniai Krepšiai
Tipo sportas Medžioklė
Item2 Taktinis Molle Dėklas
Prekės Stilius Žurnalas Dėklas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai