BlessLiving Šokoladas Antklodė Minkšta Juokinga Sherpa Flanelė Vilnos Antklodė Realus Milžinišką Šokoladą Lovos, Sofos manta 150x200cm

€21.38

-25%

€28.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anti stresas, stalčių slankiklį, minkštas pledas, squish vienaragis, juokinga, pelėsių, antistress plonas žaislas, antklodė sherpa, atveju juokinga, squishi streso, spintos stalčių skaidrių.

BLESSLIVING Stilingas Spausdinimo Antklodė

Komplektą Sudaro: 1x Antklodė

Medžiaga: Sherpa Vilnos

Dydis: 130cmx150cm ( puikiai tinka sofos, sofa-lova, pakeliami,loveseat, recliner, ar lova);

150cmx200cm ( puikus akcentas už sofos, sofa,ir gyvenimo spa)

Svoris : 800g

DYDIS - 2 dydžių pasirinkti iš. 50"x60", pakankamai didelis, kad vienas asmuo, kaip mesti, apima pėdų iki pečių lygio. 60"x80" twin dydžio, apima savo kūną, ir yra pakankamai didelis, kad daugiau nei vienas asmuo, kad patogiai tilptų pagal.

MEDŽIAGA - Jos grįžtamasis funkcija leidžia jį naudoti iš abiejų pusių-vieną itin minkštos baltos spalvos mikropluošto sherpa pamušalas ir kitų, spausdinami flanelė vilnos.

MODELIS - Antklodė turėtų būti įdomus, ne nuobodu!Vaikai myli savo šokolado antklodė.Jie turės saldžiausias svajones su juo.

PATOGŪS ŠILTAS - Sherpa pusėje yra toks purus ir iškart šilta liesti, ir spalvos pusėje yra super sklandžiai ir kietas liesti.Stabdo puikiai, skalbimo mašina.

DAUGIAFUNKCĮ - Tinka sofos, daybeds, darželio ar verandoje sėdi, bamblys lovos arba vaikų darželio antklodė.

Puikus, be dekoro, didelis pasirinkimas, spalvų, ir jus šilta, jei kambarys yra šiek tiek šalta.

Puikiai tinka naudoti patalpų viduje, bet taip pat puikiai tinka naudoti lauko sąlygomis; Daug vietos, į kuriuos vyniojami aplink dauguma suaugusių vyrų, moterų, ir vaikų.

Skalbimo Instrukcija - skalbimo Mašinų, ant šalto, būgniniai sausas maža; Ji turėtų būti plaunami atskirai arba kartu su elementus, pavyzdžiui, tekstūros ir kaip spalvų, toavoid bet nuskustas vietas.Būgniniai sausas vilnos antklodė ant subtilus ciklas su mažai šilumos.

MES TURIME JUMS TAIKOMA - "Klientai pirmieji" bus mūsų pastoviais pažadą vartotojams.Jei dėl kokių nors priežasčių nusprendėte, kad ši antklodė yra ne jums, jums taikoma mūsų 90 dienų, be jokių klausimų, pinigų grąžinimo garantija.

GARANTIJA: Mes manome, kad esate patenkintas, antklodė, kaip mus!Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, besąlygiškai grąžinti isacceptable per 90 dienų.

Funkcija Nešiojamieji
Rinkinys Tipas No
Svoris 800g
Spalvos Atsparumas (Grynas) 4
Naudoti piknikas
Tipas antklodė
Technics Audiniai
Sezonas Pavasario/Rudens
Audinys Sherpa Vilnos
modelis SPAUSDINTI
Gamintojas Blessliving
Skalbimo Patarimai Rankų Plovimo & Mechaninė Plauti
Dydis 130cmx150cm, 150cmx200cm
Reitingas Kokybė
Amžiaus Grupė Suaugusieji & Vaikams
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris spausdinti antklodė
Prekės Pavadinimas Blessliving
Modelio Tipas Kietas
Stilius Modernus
Medžiaga Mikropluošto Audinys

Panašūs produktai