500Cc Mini Vaško Šilčiau Šildytuvas Elektrinis Rankų Spa Plaukų Šalinimo Depiliacijos Lydymosi temperatūros Vaškas Mašina Puodą Temperatūros Kontrolė

€12.97

-40%

€21.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektrinis vaško žvakė išlydyti daug šilčiau, vaškas šilčiau šildytuvai, infinix 7 pastaba., vaško šildytuvas, spalva plaukų vaškas, vaškas puodą jt, clipper resuxi, xiaomi mi, automatinis plaukų šalinimo mašinos, vaško šildytuvai plaukų šalinimo.

Savybės:

1. Tai naujausias aukštos kokybės, vieną puodą vaško šildytuvas/šildytuvas yra aukšto efektyvumo terapija, Vonia, SPA įranga.

2. Madingas dizainas, lengva naudoti

3. Tinka sunkiai, juostelės ir parafino

@ 4. Vienas vaškinių cilindrų su dangteliu

5. Prieinama

6. Temperatūra reguliuojama

7. Anti-lūžis, skaidraus plastiko dangtelis, siekiant išvengti užteršimo vaškas

Techniniai duomenys :

parametrai: 8cm * 5cm

talpa: 500 ml

Dalis spalva: Rožinė/Balta

nominali galia: 100 W

vardinė įtampa: 110-240V 50/60Hz

ypač tinka 50g / 100g vaškas pupelės

@ šildymo trukmė: 5-10 min.

@ nominali galia: 80W

@ išvaizda dydis: 16.5x14.5CM

vidinio konteinerio dydis: 12x 7cm

[Pagrindinį poveikį] papildas odos aliejus, gali būti greitai absorbuojamas odos, ir sudaro apsauginę plėvelę, ilgalaikį drėgmės, kad Jade vertus, minkštas amžinai.Gerinti grubus ir krekingo odą, rankomis, todėl rankos, glotni ir švelni.Jis gali būti naudojamas ir rūpintis veido ir pėdų odos, taip, sausai ir senstančiai odai.

Įvadas į parafinas: jis turi funkcijas ir giliai drėkina ir drėkinantis.Barafen mitybos vaškas, kuriame gausu vitamino A, C, E, kaulų kolageno baltymų, tauriųjų alyvuogių aliejaus ir kitų augalų esmė ingredientų.Per šiltas įvyniojimas poveikį, odos poras, atsipalaiduoti, siųsti esančios maistingosios medžiagos vašku giliai odos sluoksnis pasipildyti vandens, pašalinti senėjimo keratinocitų ir pagerinti reiškinius, šiurkščiai ir sausai odai.Sumažinti nuovargio.Po vaško terapija, odos spalva tampa Rausvas ir sveika iš karto, ir bauda sausas linijos išnyksta atitinkamai.Tuo pačiu metu, karšto garo pirtis yra naudojami siekiant išplėsti odos poras, todėl valymo poras ir beautifying veidą, rankas ir kojas.

[Naudoti]]

Rankų Priežiūros naudojimas:

1. Sumažinti vaškas bloko į mažus gabalus ir įdėti jį į vaško Šildytuvas.Po vaškas lydosi, tai gali būti šepečiu ant rankos su teptuku.Jei asmuo su aukšta šilumos varža gali tiesiogiai įmerkite savo rankas į ištirpusio vaško skystis.

2. Po vaško šepečiu ant rankų, naudoti vaškas, patrinti savo rankas arba mūvėti vienkartines pirštines, ir tada dėvėti šilumos pirštinės geriau poveikis.

3. Palaukite 20-30 minučių, tada nulupkite kaukė ir taikyti rankų kremą.

Veido Priežiūros Naudojimas:

1. Valiklis.

2. Taikyti mitybos kremas geros kokybės veido ir paakių kremas apie akis.Jei yra koks nors diskomfortas, taikomas grietinėlės ant veido.

3. Palikti marlės tokio pat dydžio, kaip ir veido panaikinti nosį ir lūpas ir uždenkite veidą.

4. Įdėti ištirpinto vaško viduje rankos, kad bandymo temperatūra, ir ten turėtų būti ne garuose jausmas, tada taikyti 2-3 sluoksnius marlės, įskaitant kaklo.

5. 15-20 minučių vaškas šveitimas ,

6. Švarus po danga, losjonai ir kremai.

[Atsargumo priemonės] ne perdirbto vaškas gali būti naudojamas ant veido; Per operaciją, temperatūra neturėtų būti per didelis, ir odos neturi jaustis karšta, ypač tada, kai naudojamas į akis, temperatūra neturi būti per didelė.

Pasiūlymas: Rankų Priežiūros taip pat yra sezoninis.Yra du piko laikotarpiais rankų priežiūros vienerius metus.Slaugos žiemą turi drėkinamasis poveikis.Tai daroma kartą per 10 dienų, apie 30 minučių kiekvieną kartą.

Aš jį vasarą, odos atjauninimas, pakanka, kad apie pusę mėnesio

Pakavimo sąrašas :

1x Plaukų šalinimas karštu vašku mašina

Šiltas Patarimas:

1. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.

2. Palyginti išsamią dydžio su savo dydžio.Dėl vadovo matavimo, leisti 1-3cm klaida.

3. Pupelių vaškas stilius yra siunčiami atsitiktinai

Naudoti Pažastų
Prekės Pavadinimas RESUXI
Dydis Spa Hair Removal
Elemento Tipas Epiliatorius
Modelio Numeris Xiaomi
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Elektrinis Šildytuvas

Panašūs produktai