8/10/12/20/35L Profesinės Distiliuotojui Moonshine Alkoholio Nerūdijančio Vario "PASIDARYK pats" Namo Vandens Vyno eterinis Aliejus Alaus Rinkinys

€51.71

-19%

€63.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: homebrewing forume, alaus statinės, alaus homebrew, gyvenimo vandens distiliuotojui, distiling distiliavimas, skiltyje distiliuojant 2, moonshin, geležies lydmetalis, destiller dalys, Alkoholio Testeris.

{infomodule}

Pareigos:

-Šis rinkinys namų distiliuotojui yra pilnas vyno gamybai, rinkinį.Ji yra labai lengva nustatyti ir naudoti, jis ypač tinka gaminant spiritą su stiprų aromatą (brendžio, viskio, vaisių, brendžio, Ecc.), Taip pat eteriniai aliejai (kvapiosios medžiagos, gynimo ir likerius), tačiau ypač didelės rūšiuojami Alkoholio (degtinės).Ji taip pat gali padaryti gryno vandens.

Techninės specifikacijos:

- Suvirinimo: straipsnis yra argono suvirinti, siekiant išvengti bet kokių sveikatos problemų, susijusių su suvirinimo ir litavimo kietuoju lydmetaliu, pastatyti alkoholio distiliatoriai.

- Aušinimo medžiagos, vamzdžiai: aukščiausios klasės vario;

- Dydis:35L

- Katilo dydis 35cm skersmens x 35 cm aukščio, knocker barelis dydis 20 cm skersmens x 13 cm aukščio

Pakuotė:

1 x nerūdijančio plieno virdulys

1 x knocker, statinė

1 rinkinys reikalingi priedai (išmetimo vožtuvas, silikoninės žarnos, tarpinės ir sandarinimo tarpinės, pilna priedai, kaip nuotraukose)

Modelio Numeris Namų Distiliuotojui
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai