2L Automatinė Naminių Kačių Fontanas Finansuojančiojo Su LED Elektros Šunį vandens rezervuarą Lesyklos Gerti Filter Vandens Valymo Girtuoklis

€23.00

-21%

€29.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė fontano vandens, dubuo katė, paukščių lesyklėlę lauko, finansuojantysis žuvys, gato, ryšiai augintiniai, led katė fontanas, dubenėlį ryžių, lepim, didelis pet fontanas.

Stilius 1 Sauso Burn-Atsparus (Be Šviesos) Stiliaus 2 sauso burn-atsparus (Su Šviesa) Stilius 3 l Vandens Automatic Power-off (be Šviesos) Stiliaus 4 Nėra Vandens Automatic Power-off (Su Šviesa) Prašome palikti pranešimą kištuką, kitu atveju pardavėjas automatiškai įdiegti regioninis paskirstymas.

Kulka Taškų:

1、Saugus pavertimo fontanas dizainas: Paprastas ir stilingas dizainas ir tekantis vanduo traukia gyvūnus, nebijo, skatinti augintiniai gerti daug vandens. 2、Didelio efektyvumo filtravimo funkciją: Multi-layer filtras gali išvalyti ir suminkštinti kietas vanduo, o filtravimo plaukų, nuosėdų ir priemaišų, pagerinti skonį ir padaryti pet gerti daugiau. 3、Vandens-nemokamą maitinimą su LED funkcija: Nėra vandens automatinis maitinimo išjungimas, saugus, su mėlynos šviesos led, gali gerti vandenį naktį, ir tai neturi įtakos savininko poilsio. 4、7° pakreipus mokslo geriamojo vandens kampas: Rūpintis meilės gimdos kaklelio stuburo sveikata, geriamojo vandens talpa 2L.Jame vandens saugyklos projektavimo, todėl nereikia nerimauti apie maitinimą. 5、Itin rami ir lengva valyti: Įrengtas su 1.5 W mažo galingumo siurblys, itin tylus darbas, nereikia nerimauti nerimą jums ir jūsų augintinė, ir tai lengva išardyti ir plauti.Parametrai: Stilius: nėra vandens power off tipo su LED žibintai Medžiaga: aukštos kokybės PP + didelio efektyvumo filtras medvilnės Gaminio dydis: apie 180*180*150mm/7.08*7.08*5.9 į Galia: DC5V /500MA Nominali galia: 1.5 W Produkto talpa: 2L Įkrovimo būdas: USB (universal) Produkto savybės: drėkinimo galia / LED mėlyna / didelio efektyvumo filtravimo Pastaba: normalus darbas rodo, mėlynos šviesos, vandens trūkumas rodo, raudona šviesa, siurblys neveikia.Aprašymas: 1. Saugus pavertimo fontanas dizainas: Paprastas ir stilingas dizainas ir tekantis vanduo traukia gyvūnus, nebijo, skatinti augintiniai gerti daug vandens. 2. Didelio efektyvumo filtravimo funkciją: Multi-layer filtras gali išvalyti ir suminkštinti kietas vanduo, o filtravimo plaukų, nuosėdų ir priemaišų, pagerinti skonį ir padaryti pet gerti daugiau. 3. Vanduo-nemokamą maitinimą su LED funkcija: Nėra vandens automatinis maitinimo išjungimas, saugus, su mėlynos šviesos led, gali gerti vandenį naktį, ir tai neturi įtakos savininko poilsio. 4.7° pakreipus mokslo geriamojo vandens kampas: Rūpintis meilės gimdos kaklelio stuburo sveikata, geriamojo vandens talpa 2L.Jame vandens saugyklos projektavimo, todėl nereikia nerimauti apie maitinimą. 5. Itin rami ir lengva valyti: Įrengtas su 1.5 W mažo galingumo siurblys, itin tylus darbas, nereikia nerimauti nerimą jums ir jūsų augintinė, ir tai lengva išardyti ir plauti.

Šou iš visų kampų

Fotografuoti natūra, išeikvojimo draudžiama.

Energijos tiekimo nutraukimus, taip pat gali ir toliau užtikrinti, kad augintiniai gali gerti vandens.

Produktų Sąrašas:

Laiko Nustatymas No
LCD Ekranas No
Maitinimo Šaltinis MOKESTIS
Min Galia 150G
Tipas katės
Modelis CY0014
Kištuko Tipas US
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Maksimali Galia 300g
Yra Protingas Prietaisas No
Su Vandens Dozatorius Taip

Panašūs produktai