1PC Automobilių Oro Kondicionavimo sistema Liuminescencinės Nuotėkio Detektorius Automobilių techninės Priežiūros Nuotėkio Aptikimo Įrankį Automobilių Liuminescencinės Agentas 7.5 ml

€6.61

-2%

€6.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šaldymo priemonė, šaltnešis r134a, nuotėkio r134a, testeris universalios, Webasto 12v, nuotėkio detektorius testeris, Oro Kondicionierius Nuotėkio, R134a, nuotėkio jutiklis, nuotėkio jutiklis.

1PC Automobilių Oro Kondicionavimo sistema Liuminescencinės Nuotėkio Detektorius Automobilių techninės Priežiūros Nuotėkio Aptikimo Įrankį Automobilių Liuminescencinės Agentas 7.5 ml

Kulka Taškų: 1、ekologiška, bendrosios paskirties oro kondicionavimo ir šaldymo sistemos bandomųjų suderinamumas yra labai platus

2、Tinka nuotėkio aptikimo labiausiai kompresorius, šaldymo, oro kondicionavimo, šaldymo sistemoms,

3、Lengva naudoti, jokios taršos, aplinkos apsauga

4、Liuminescencinės lempos, alyva su liuminescencinėmis žibintuvėlį, tai lengva patikrinti ištekėjimo vieta

5、100% brand new ir aukštos kokybės

Parametrai:

1. Talpa: Apie 7,5 ML*1(užtenka panaudoti visos transporto priemonės)

2. Naudojimo laikotarpis: 2 metai

Instrukcijos:

1. Naudoti tą patį metodą, kaip sušaldyti aliejaus, pridėti žemo slėgio užpildymo uosto, įjunkite oro kondicionierius jungiklis (dvigubas oro lauke transporto priemonės turi būti įjungti oro kondicionierius jungiklis)

(priekyje ir gale)

2. Liuminescencinių ištekėjimo agentas gali tapti kilpa kiekvienai daliai, šaltnešio vamzdžio.

3. A/C sistema veikia 10 minučių

4. Dėvėti apsauginius liuminescencinės stiklai, naudoti ultravioletinių spindulių žibintuvėlis už išsamų patikrinimą, ir rasti, kad yra nesandarios tašką toje vietoje, kur liuminescencinės poveikis yra, ir ji yra būtina siekiant remontas/pakeisti dalis.

Sąrašas:

1* dienos šviesos agentas

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos www.adeira.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją www.adeira.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Prekės Pavadinimas vvcesidot
Medžiagos Tipas Ekologiška
Elemento Ilgio 0.0inch
Metų 2019
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 17g
Specialios Funkcijos sandarumo bandymas įrankiai
Modelio Pavadinimas Liuminescencinės Nuotėkio Aptikimo Įrankis
Elemento Plotis 0.0inch
Elemento Aukštis 0.0inch
Parama Drop laivyba

Panašūs produktai