Karinės Airsoft Žurnalas Maišeliai Taktinis Medžioklės Šautuvas Mag Maišeliai M4 Greitai Loader Ranka Skriejikas Kulka Žurnalas Dėklas(1000rd)

€10.74

-48%

€20.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aeg m4, helovinas nagų lakas, sks greitis loader, aitsoft greitis loader, airsoft taktika, airsoft m4, m4, airsoft pavara, grandinės runner, airsoft m16.

Karinės Airsoft Žurnalas Maišeliai Taktinis Medžioklės Šautuvas Mag Maišeliai M4 Greitai Loader Ranka Skriejikas Kulka Žurnalas Dėklas(1000rd)

Specifikacija:

Pavadinimas:Greitas loader ranka skriejikas žurnalas

Svoris:apie 200g

Dydis:16*6.5*2cm

Pagrindinė medžiaga:ABS plastikas

Spalva:juoda,smėlio,raudona,geltona,mėlyna,skaidri.juoda skaidri.

Taikoma:Karinis taktinis įranga,šaudymo medžioklės " žurnale.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

3) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

1) Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašymą, kaip laikytis: Kinija paštu, oro paštu, www.adeira.lt Pristatymas, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / RINKLIAVOS, 2) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 3) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

4) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

3) pažadame siųsti jums aukštos kokybės prekės su dideliu apsaugos sklypas.Bet tai yra ilgas kelionės į pareikšta, anythingwill metu vyko pristatymas.Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekes, kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes willdo mūsų geriausiai išspręsti problemą.Ačiū!

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!Prašome suteikti man penkias žvaigždutes atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Punktas Greitai loader ranka skriejikas žurnalas dėklas
Paketas Apima 1*Taktinis maišeliai
Medžiaga ABS Plastiko
Šaudymo pistoletas žurnalas dėklas Karinės airsoft dažasvydis žurnalas maišeliai
Taktinis žurnalas maišeliai Lauko medžioklės ginklą mag maišeliai
Prekės Pavadinimas demeysis
Dydis 16*6.5*2cm
Taikoma Karinis taktinis įranga,šaudymo medžioklės " žurnale.
spalva juodos,rudos,raudonos,geltonos,mėlynos spalvos,skaidrus.juoda skaidri.
Modelio Numeris Žurnalas Dėklas
Šautuvas Mag Dėklas M4 Greitai loader žurnalas dėklas(1000rd)

Panašūs produktai