3pc Gamtos Green Jade Passepartout Karoliukai "PASIDARYK pats" Bangle Apyrankės Žavesio Žadeito Papuošalų Mados Aksesuarai Amuletas Moterys Vyrai

€7.07

-49%

€14.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: amuletas slavų, osmanų žiedas, natūralus žadeitas, bell aukso, šiandien bangles, darbo bangles, jade, ir tapetų, verslo kortelės turėtojas didelis, jade zodiako ženklas, green jade.

Jade yra natūraliai susiformavę ir spalva gali šiek tiek skirtis.

Mes turime savo perdirbimo gamyklos, yra didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje, gali suteikti jums geriausios kokybės.Jei jums reikia daugiau, mes galime suteikti jums gerą nuolaidą!

Mielas drauge, koks klausimas jums kyla po pirkimo, prašome susisiekti su manimi, prašome tikiu, kad I duos jums labiausiai priimtiną sprendimą, jei turite problemų, prašome susisiekti su manimi, nedvejokite!

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko, jei turite kokių nors klausimų, bet kokiomis aplinkybėmis.mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas per 24 valandas.

Prekės Pavadinimas LISM
Pagrindinis Akmuo Jade
Metalų Tipas NĖRA
Šalutinis Akmens NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Pažymos Tipą CMA
Stilius Madinga
Formos\modelis Gyvūnų

Panašūs produktai