3*T6 LED Šviesos Super Šviesus Dviračių Priekinių žibintų USB Įkrovimo Dviračių Šviesos Dviračiu priekinis žibintas MTB Dviračių Priedų

€13.29

-29%

€18.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marquee palapinė vieno, kovic spynos, signalizacijos, launchpad lengva diag, gaubtai audi 135mn, marrel drabužiai, plaukai, gaubtai privalumų 73mm, gaubtai 98mm srityje, kowichi kūno pagalvė, markizas sade boston.

Aprašymas:

1.3T6 LED ultra-high brightness: dviračių priekinis žibintas naudoja 3 neutralios baltos šviesos Diodai, maksimalios gali siekti 6000 liumenų.Šviesos diapazonas gali siekti 300-500 metrų.Aliuminio lydinio ir akrilo lęšiai suteikia daugiau šviesos perdavimo. 3 apšvietimo režimus-high/low/blykstės režimas.

2. USB įkrovimo ir USB išėjimas kaip mobilus maitinimo šaltinis: priekinis dviračio žibintas su built-in 5200 mAh USB įkraunama baterija gali veikti ilgą laiką, siekiant užtikrinti, kad jums pasiekti savo tikslą saugiai tamsią naktį, kad būtų išvengta akumuliatoriaus bėga, turinčių įtakos saugumo ir kelionės.Jis gali būti lengvai įkrauti per USB laidu per kompiuterį, nešiojamąjį kompiuterį ar nešiojamą maitinimo.Ji taip pat gali būti naudojama kaip maitinimo banko krauti telefoną nuolat navigacijos.

3. Senkančios baterijos perspėjimą ir krovimo indikacijos funkcija: kai naudojimas, dviračių šviesos indikatorius yra žalias-raudonas, kai raudona ekranas, dviračių šviesos turi būti sumokėti kaip galima greičiau.Kai jūs įkrauta, indikatoriaus lemputė raudona, ir kai visiškai įkrauta, indikatoriaus lemputė pradeda švytėti žaliai.

4. Lengvas montavimas ir išardymas: Nulis įrankiai gali būti įdiegta per kelias sekundes, paliekant įrankiai namuose, jums nebereikės jų.Dviračio šviesos naudoja nulio įrankiai prisijungti prie savo dviračio per kelias sekundes, ir taip pat turi 2 guminius raiščius, kad padėtų jums reguliuoti, kad tilptų rankenos įrenginio dydis.Ji taip pat gali pasukti 360 laipsnių, jūs galite nustatyti jį ant dviračio ir pakeisti kampo sau.

5. Neperšlampama dizainas: IPX-5 turi didžiausią vandeniui klasė, nepriklausomai nuo to, smarkus lietus arba tankus rūkas.Dviračio šviesos bus visada dirbti paprastai, siekiant užtikrinti jūsų saugumą važiuojant naktį.Pastaba: nedėkite tiesiai į vandenį!Taip pat gali būti naudojama kaip žibintuvėlis avarijos atveju.

BX3 specifikacijos:

Produkto modelis: BX3 Tri-Akių Vienas priekinis žibintas

Švitinimo atstumas: 300-500 metrų

Lemputės tipas: T6

Laikiklio tipas: 360 laipsnių besisukantis laikiklis

Įkrovimo ir iškrovimo apsaugą: built-in antkainį ir per biudžeto įvykdymo patvirtinimo IC siekiant pailginti baterijos eksploatavimo trukmę

Maitinimo indikatorius: LED lemputė žalia, kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas, ir raudonai, kai baterija yra silpna

Įkrovimo indikacija: LED raudonas, kai mokesčių, žalia, kai visiškai įkrautas

Įkrovimo įėjimas: 5V/1A (nenaudokite 9V pakrovėjas, jis gali pažeisti prietaisą)

Įtampos išėjimas: 5V/1A

Produkto specifikacijos: bendras ilgis-106mm, plotis 48mm, storis 25mm

Tamsos režimas: aukštas, žemas, sprogo flash (ilgas paspauskite ir palaikykite dvi sekundes, kad išjungtumėte)

Darbinė įtampa: 3.7 V

Kūno spalva: juoda

Šviesos spalva: balta šviesa

Lempos rutuliukų spalvos temperatūra: 7500K

Barelį medžiaga: aliuminio lydinys

Krovimo trukmė: 10 val. (5200mAH)

Gyvenimo trukmė: 10 valandų (5200mAH)

Maitinimas: įmontuota dviguba skyriuje 18650

Paviršiaus apdorojimas: nusidėvėjimui atsparaus anodavimas

Jungiklio tipas: lempos galva stumti jungiklis

Vandeniui lygis: IPX5 (saugoti nuo lietaus ir vandens purslų)

Grynasis svoris: 180g

Produkto bruto svoris: 240g

Pakuotės dydis: 118*65*55mm

Pakuotę sudaro:

1*automobilių šviesos

1*Laikiklis

1*USB kabelis

1*Instrukcija

1*spalva dėžutę

2*Slydimo kilimėlis

Maitinimo Šaltinis Baterija
Modelio Numeris BN3TBX3
Sertifikavimo CE BMK
Montavimo Rodymas rankenos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai