Dawupine Li-ion Baterija Atveju Įkrovimo Apsaugos spausdintinių plokščių PCB LED Dėžutė Korpusas Metabo 18V 6.0 Ah 3Ah Ličio Baterija Shel

€14.37

-40%

€23.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3v baterijos laikiklis, 18v atveju, metabo rotoriaus, metabo d 72622 atsarginės dalys, 18v baterija pcb, baterija atveju, dewalt, metabo įrankių, tiek ph2, abs baterijos dėžutė, metabo.

dawupine už Metabo 18 li-ion baterija plastikinę DĖŽUTĘ PCB

/////////////////////////////////////////////////////////////// Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. /////////////////////////////////////////////////////////////// Originalios, 100% Visiškai Naujas, Jokių Baterija Ląstelių !!!!!!

jis gali užpildyti 10 vienetų 18650 li-ion baterijoms įkrauti su LED akumuliatoriaus būsenos indikatorius.

Bet tai tik apvalkalas, nėra akumuliatoriaus viduje.

1. "PCB" Paketas apima:

Kaip tokį vaizdą:ne baterija ląstelių

2. "BOX" pakuotę įeina: Kaip paveikslėlyje: ne baterija ląstelių

3. "BOX - PCB" pakuotę įeina: Kaip paveikslėlyje: ne baterija ląstelių

Maloniai priminimas (Labai svarbu !!!!!!!):

Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. 1. nėra jokių baterijų paketo !!!!!! 2. Jei reikia baterijos, nereikia užsakymus ! 3. Jei nenorite turėti žinių apie baterijos surinkimas, prašome don ' t užsakymą !

Modelio Numeris metabo-18V
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Baterijos Laikymo Dėžutė
Prekės Pavadinimas dawupine

Panašūs produktai