Astragalus Šaknis Radix Astragali Huangqi Džiovinti Gabaliukai Huang Wei Astragalus Membranaceus Sveika Arbata

€15.70

-13%

€18.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažas, bonsai, kinijos žalioji arbata, molio polym, vyras viagra, ocarina prancūzija, priedų varlė, blizgučiai nagų, stovas vyno, vienas piec maudymosi kostiumėlį.

Veiksmingumo astragalus

Pagerinti žmogaus imuniteto: Astragalus yra daug polisacharidų, kurie gali pagerinti phagocytic sugebėjimas iš ląstelių ir regeneracijos galimybes imuninės sistemos ląstelių, palaipsniui pagerinti savo imunitetu ir atsparumu ligoms, ir vaidinti vaidmenį didinant fizinį tinkamumą.

Diurezė ir patinimas: Jis turi gerą diurezė ir patinimas efektas, ir turi gerą terapinį poveikį, gydymo edema ir šlapintis, kurį sukelia fizinis silpnumas.

Anti-aging: Astragalus yra daug antioksidantų, kurie gali pašalinti laisvųjų radikalų perteklių organizme, remontas pažeistas ląsteles, gerina ląstelių aktyvumą, ir atidėti senėjimo.

Mažesnis kraujo spaudimas: Astragalus turi gerą poveikį skatinant skilimo cholesterolio ir gali sumažinti organizmo absorbcijos cholesterolio.Jis taip pat gali pašalinti priemaišas kraujagysles, kad kraujagyslės, labiau pralaidi, visapusiškai apsaugoti širdies kraujagyslių sistemą, sumažinti cholesterolio kiekį, ir reguliuoti simptomų, tokių kaip aukštas kraujo spaudimas ir hiperglikemija.

Tipas blizgučiai
Naudoti Įstaiga
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai