Universalus, Aliuminio Lydinys Pavarų Perjungimo Rankenėlė rombo Formos Rankinė Shifter Dandle JDM Automobilių Reikmenys Pakeitimo

€13.14

-17%

€15.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gt shift knob, shifter "shimano", jdm rankenėlę, pavarų perjungimo rankenėlę mugen, aliuminio rankenos, pavarų plastiko, pavarų rankena shift, furnitur rankena, Aplinka, jdm riešutų.

Specifikacija: - visiškai naujas ir niekada nebuvo naudojamas - Tai Universalus Automobilių Rankinis Pavarų Perjungimo Svirties Rankenėlę su elegancija ir individualus dizainas. - Lengva montuoti - puiki dekoracija jūsų automobilį Aukštos kokybės aliuminio lydinio medžiaga ●Medžiaga: aliuminio Lydinio ●Spalvos: Juoda,Raudona,Violetinė,Geltona,mėlyna,Šviesiai Mėlyna,Neo, "Chrome" ●Aukštis: 70mm/2.76" ●Plotis: 53mm/2" ●Kalno Skylė Diamater: 16mm/0.63" ●Įtaisyti: Universalus mechaninė pavarų dėžė shifter automobilių Įdiegimas: 1. Imti pavarų rankena 2. Pasirinkite tinkamo dydžio adapterį, ir įterpti į pavarų perjungimo lazdele 3. Kad perjungimo mygtukas įdėkite į adapterį, diegti Prašome atkreipti Dėmesį: 1. Universalus shift mygtukas, bet kai kurie automobiliai netelpa.Šie 2 rūšių įrankių rankenėlės netelpa: - 1.1 Vadovas: reikia pakelti gauti į atbulinę pavarą (t. y., atbuline R viršutiniame kairiajame kampe) - 1.2 Automatinio: atbulinės eigos pavara yra mygtukas 2. Įsitikinkite, kad produktas yra tinkamas pakeisti jūsų automobilio.

●1 * "Shift" mygtukas ●3 * Adapteris (Spalva produktą pagal jūsų pasirinkimą)

●Prašome perskaityti specifikacija atidžiai prieš jums pateikti užsakymo. ●Prašome neapmuitinama neapmuitinama į contect mumis, jei turite kokių nors poreikių ar problemų su produktu. ●Jei yra koks nors nepasitenkinimas savo produktą ar paslaugą, prašome contect mums prieš jums palikti neigiamą peržiūros.Dėkojame už jūsų supratimą.

Medžiagos Tipas aliuminio lydinio
Specialios Funkcijos Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Uosto Skersmuo 12 / 10 / 8 mm
spalva Galvanizavimo Spalva
Elemento Ilgio 7cm
Elemento Aukštis 5.3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Modifikuotas Dalis
Tinkamumo Universalus Rankinis Perjungti Pavarą
Prekės Svoris 200g
Suitability2 Pavarų dėžėms
Aprašymas Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Metų 2020 m.
Elemento Plotis 5.3cm
Tipas Automobilių Reikmenys

Panašūs produktai