1600 Vietoje Stud Suvirintojas Dent Kamščiatraukis Ginklą Suvirinimo Rinkinys su Priedais

€128.70

-9%

€141.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių prižiūrėtojas, suvirinimo, lazerinio suvirinimo, paintless dent repair, vietoje suvirinti, cnc suvirintojas, taškas suvirintojas, tig 9 wp, 18650 vietoje suvirintojas, vietoje suvirintojas.

1600 Vietoje Stud Suvirintojas Dent Kamščiatraukis Ginklą Suvirinimo Rinkinys su Priedais

Produkto Aprašymas:

Idealiai tinka seminarams, dešinėn, žemyn, prie savo namų remontininku!

Tai Dent Kamščiatraukis Stud Suvirintojas Dent Repair Kit yra puikus pradinio lygio komplektas tinka tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams.Šį rinkinį funkcijų, galinga suvirintojas į starter kit.Naudokite šį rinkinį, kaip pagrindą, visą stud traukimo sistemos gali būti sukurtos ir tai yra labai lengvas naudojimas.

Mūsų rinkinys apima atnaujintas suvirintojas.Tai yra 220 voltų, ir ateina su integruota perkrovos relės apsaugoti transformatorių nuo perkaitimo.Orientacinės montuojamas rankena, kad būtų lengva operacija. 500 nagai 2,5 mm ir 500 nagai 2.0 mm apimti, jie buvo specialiai desinged lengvai suvirinimo ir paprasta nuimti po traukiant yra baigtas.Į shaftes yra stipri dar lankstus.Tai yra pageidautinas smeigės naudoti suvirinimo.

Privalumai 1. Vasaros laikas.Efektyvumo didinimo ir taupymo darbo laikas yra labai svarbus automatinis techninės priežiūros pramonės, šis rinkinys yra tik vienas, kuris gali patenkinti šiuos poreikius.

2. Taupymo pastangų.Sumažinti darbo intensyvumas yra svarbūs siekiant pagerinti efektyvumą.Su lengvų konstrukcijų ir kompaktiškas dizainas, šis rinkinys taupo operatorius daug energijos.

3. Taupymo priežiūros išlaidas.Šis rinkinys yra skirtas high-tech nepriklausomų mokslinių tyrimų ir plėtros, nereikia techninės priežiūros, sutaupyti pinigų ir laiko savininkai.

4. Energijos taupymas.Energijos taupymas yra didelis privalumas šio rinkinio, jo energijos naudojimas yra mažiau kaip 10% tradicinių vietoje, suvirintojų.

Paraiškos Daugiausia naudojamas remontas deformacijas, dėl transporto priemonių traukiant paskendęs vietose atgal į įprastą.

Paprasta operacija Su paprasta, paspauskite gaiduką, nagai bus suvirinti sėkmingai.Tada pakeisti traukimo plaktuku.Pakabinti plaktuku į skylę ant nagų, ir jūs galėsite traukti transporto priemonės metalo grįžti prie normalaus.Savybės: Lengva naudoti ir nešiojamų Ginklą formos dizaino, Tvirtos konstrukcijos Maža ir išskirtinį Tinka skiriasi nagai Ekonomiškas ir praktiškas ilgalaikis ir patvarus Pastatyta šiluminė apsauga nuo perkrovos Suprojektuoti su principus, žmogaus inžinerijos techniniai duomenys: Įėjimo įtampa: 230 V, 50/60 Hz, vienos fazės Įėjimo galia: 800 VA Išėjimo įtampa: 4 V, Max srovė: 1600 A Sertifikatai: CE, ISO Izoliacijos klasė: H Apsaugos klasė: IP22 Suvirintojas pistoletas svoris: 4.5 kg (9.9 kg) Pakuotės dydis: 65 x 40 x 25 cm(25,6 x 15,7 x 9,8 cm) Bruto svoris: 14 kg (30.9 lbs) Pakuotės Turinys: 1 x Suvirintojas Ginklą 500 x Nagai 2,5 mm (0,1 cm) 500 x Nagai 2.0 mm (0.08 cm) 50 x Meson Pagalvėlės 50 x Tiesiai Pagalvėlės 20 x Banguotas-laidai, 1 x Daugiafunkcinis Traukiant Plaktukas 1 x Meson Elektrodas 1 x Banguotas-vielos Elektrodai 1 x 6-Kablys Vadovas 1 x Nagai Elektrodas 1 x Nagai Užraktas (Vidinis) 1 x Nagai Užraktas (Išorinis) 1 x Mažėja Elektrodas 1 x Tiesus Trinkelėmis Elektrodas 1 x Produkto Vadovas 1 x Pakuotės Dėžutė

Produkto Vaizdai:

Modelio Numeris BJXFJDPJ000000001V2

Panašūs produktai