Kepimo Lemputė 1.5 W 12V DC 60mm Skylę Žemos Įtampos Įvesties Virtuvės Apšvietimo Lempa 20W Halogeninės Lemputės Lygiavertis

€12.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 20w mr11, 24v e14 led, Gu4 12v led, 22w led, led gu4 12 v, 220 lemputė, halogeninės virtuvė, enwye led, gu4, mitutoyo.

Kepimo Lemputė 1.5 W 12V DC už 60mm Skylę Žemos Įtampos Įvesties Virtuvės Apšvietimo Lempa 20W Halogeninės Lemputės Lygiavertis

Energijos Suvartojimas 1.5 W LED Kiekis 15 LED Optinio Srauto 200LM cool white Įėjimo Įtampa

12V DC Spalva Balta 6000K, Montavimas Embeded Atitinkami Sertifikatai CE, RoHS, SAS, FCC Spalvos Temperatūra 2700~7000K Spindulio Kampas 90° CRI >80 Medžiaga Nerūdijantis Plienas + Matinio Stiklo Apsaugos nuo Srovės Apsauga, Trumpo Jungimo Apsauga, viršįtampių Apsauga Aukštos Įtampos Šuolių Apsauga, Dydis φ70x20mm (išpjovą 55-60mm)

Pastaba: Jei jūsų žibintai negali dirbti, įsitikinkite, teigiamo (+) ir neigiamas ( - ), yra teisingi.Jūs galite pakeisti savo instrukcijas pabandyti.

Kodėl Pasirinkti iš Ledison ?

1. Patikimumas Pažado: Mes Honkonge Registruota Įmonė su 5000 kvadratinių metrų gamyklos, Shenzhen, Kinija, su pakankamai atsargų, factory direct pristatymas .Mes taip pat dalyvauti apšvietimo mugėse ir namuose, ir užsienyje.

2. Kokybės Pažadas: Mūsų LED žibintai, yra CE RoHS SAS UL/CUL PSE patvirtintas.Tai bus užtikrinti, kad kokybės ir patogus perparduoti visame pasaulyje.W e yra profesionalus R&D, remiantis grupė apšvietimo inžinieriai, turintys daugiau nei 15 metų patirtį.Su savo EMD pjovimo dirbtuvėse, mes pajėgumą ODM/OEM paslaugas, kurių greitą pristatymą; visi LED drivers, kad mes naudojame, yra pagaminti mūsų gamykloje savarankiškai.Kokybės garantija yra užtikrinti, kad vienerius metus ir visą gyvenimą techninę paramą galima .

3. Paslaugos Pažadą: W e yra komanda simpatiška pardavėjas ir iš visų pusių patenkintas paslaugas po pardavimo, galima atsakyti į jūsų visus klausimus.Mūsų inžinieriai yra prieinama dėl visų techninių palaiko iš mūsų agentams ir klientams.

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo patvirtinimą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. 7 dienų grąžinimo politikos.Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantuotas.Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, per 7 dienas nuo gavimo, bet, prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.

Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokamos iš mūsų gamyklos.Remiantis tarpusavio pasitikėjimu ir supratimu, mes tikimės, kad turi laimingą bendradarbiavimo su jumis.Jeigu turite kokių nors užklausą, prašome palikti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos.

Sertifikavimo PSE
Led Lemputės Tipas Skėtis Lemputė
Proga Gyvenamasis Kambarys
Šviesos Srautas Iki 249 Liumenų
Prekės Pavadinimas LIDESENS
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 72mm
spalva Šaltai balta 6000K
Įtampa 12V DC
Spalvos Temperatūra Šaltai Balta(5500-7000K)
Galios Tolerancija 5%
LED Lustas Modelis 2835
LED Lustas gamintojas Epistar
Formos ROUND
Spindulio Kampas(°) 90°
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Pagrindo Tipas gu4
Elemento Tipas LED Lemputės
Taikymo Sritis Namų Virtuvės Spinta Spinta Viryklė Dacor Zephyr Gaubtai Šviesos

Panašūs produktai