Raumenų nustatyta Elektromagnetinės Energijos, Abs, glass toning ir Sėdmenų Pakėlimo ems raumenų EMSculpting Mašina

€1 480.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sėdmenų mašina, wacoon, cavit, emsculpt, širdies geležies, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, ems treneris usb, emslim, sėdmenų toneriai, electr magnetas.

sveiki atvykę konsultuotis su mumis.mes atsiųsime jums išsamesnę informaciją Visi mūsų produktai yra pristatomi oru.Paprastai, jie yra pristatomi į apie 15-25 dienų (kai kuriose šalyse ir regionuose gali būti šiek tiek lėčiau).Jei norite sumažinti išlaidų, galite pasirinkti siųsti iki jūros, kuris yra apie 45 dienas!!

Problema ne pristatymą į kai kurių šalių

Jeigu jus domina mūsų produktais, bet ir jūsų šalies nėra pristatymas, prašome susisiekti su mumis.Todėl, apskaičiuojant tarptautinės logistikos krovinių yra varginantis, krovinių vežimo, muitinės ir mokesčių tarifas kiekvienoje šalyje yra skirtinga, todėl mes negalime nustatyti kiekvienos šalies po vieną, labai ačiū už jūsų supratimą!

Instrukcijos užsakymus

Ši mašina gali pateikti skirtingų lizdų tipai ir standartinė įtampa.Prašome atkreipti dėmesį, tipo, jums reikia, kai jums pateikti užsakymo.Be to, mūsų mašina gali suteikti specialių individualiai pritaikytas paslaugas, pvz., pakeisti sistemos kalba, pridėti logotipas, įvairių spalvų, važiuoklės, pridurdamas, keičiamos rankenos, ir kt.dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į pardavėją, ačiū, kad atvykote!

Kad be nerimauti

Mes jau veikiančių fabrikų ir fizinių parduotuvėse Kinijoje daugiau nei 8 metus.Mes galime užtikrinti, kad kiekvienas mašina parduota iš mūsų turi geriausią kokybės, ekonominio efektyvumo ir po-garantinis aptarnavimas

Šiltas patarimai, tai yra naujausia mašina, jei norite pamatyti operacijos poveikį, rasite saler Medicinos tyrimai parodė, kad baigus gydymo kursą, HIFEM gali efektyviai padidinti raumenų 16% ir sumažinti riebalų 19%, tuo pačiu metu.Ji pristato gražus linijų liemenė linija, mermaid linijos ir persikų klubo.

• Į apoptotic lygio adipocituose padidėjo nuo 19% iki 36% po 30 minučių gydymas • Kraujo tyrimas patvirtino, greitą medžiagų apykaitos reakcijos po gydymo, kaip įrodymų, kad pokyčiai poodinio riebalinio audinio

《MRT:Sinchronizuoti riebalų ir raumenų poveikis》 HIFEM Techninės MRT vertinimas:mokslinių Tyrimų apie saugumą ir veiksmingumą, riebalų ir raumenų gydymo, remiantis neinvaziniai pilvo formavimo

Po prietaiso pradėjo, patekti į režimo pasirinkimo sąsaja (Figure1 žemiau). • pasirinkite automatinis režimas) arba rankiniu režimu, gali sudaryti Pav.

Paspaudus Auto/Rankinis 1 Paveiksle patekti į atrankos sąsaja lytis/amžius/pozicija (2 Pav.) • Pasirinkus atitinkamą lytį ir amžiaus; • pasirinkus atitinkama dalis pagal dalis, kurias reikia gydyti, spustelėkite įvesti darbo sąsajos.

3、Pagal automatinis pasirinkimas 1 Paveiksle, spustelėkite 2 Pav įvesti automatinį darbo sąsaja (3 Pav.).

(Skaičius 3)taikyti automatinį darbo sąsaja: • 3 Paveiksle(Automatiniu režimu sąsaja), Prieš operaciją, pasirinkite darbo režimą: 【HIIT】:Pagrindinis mokymų pradedantiesiems 【NUTUKIMO】:Pritaikyti mokymo 【ŠIEK tiek RIEBALŲ】 :Pradinis mokymas, 【FORMUOJANT】:Pažangių mokymo 【NUMESTI SVORIO】:Profesinio Mokymo Kiekvienas režimas yra 6 skirtingo dažnio automatinis perjungimas.Pirmą minutę kiekvienas režimas yra šiltas. • Nustatyti, intensyvumas, suskambėjo nuo 1% (silpnas) iki 100% (stipriai) 【Intensyvumas A】:rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】iš intensyvumą reguliuoti. 【Intensyvumas B】:B rankena intensyvumas,spauskite【-】ir【+】iš intensyvumą reguliuoti.Nustatyti intensyvumas iki operacijos ,gydymas prasideda nuo mažo intensyvumo, ir turėtų būti palaipsniui didinama atsižvelgiant į paciento toleranciją. • Nustatyti darbo laiką.Numatytasis darbo laiko sistema yra 30 minučių,spauskite【+】ir【-】 koreguoti.Laiko intervalas gali būti reguliuojamas nuo 1 iki 30 minučių, ir operacija kiekvieno partis apie 30 minučių. •Spustelėkite" "norėdami pradėti, jei jums reikia pristabdyti,prašome spausti" ",spustelėkite" "norėdami grįžti į ankstesnį sąsaja.Pastaba: Paspauskite【-】ir【+】 koreguoti parametrus, kai įrenginys yra sustabdytas valstybės. 4、Pagal automatinis pasirinkimas 1 Paveiksle, spustelėkite 2 Pav įvesti automatinį darbo sąsajos (4 Pav.).

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai