Šokolado Pelėsių Polikarbonato Diamond Kiaušinių Linksmų Velykų Saldainiai Plastiko Choco Formų Festivalis Decation Duonos Kepimo Įrankiai

€14.72

-38%

€24.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro velykų, šokolado pelėsių polykarbonate, sillicone pelėsių pyragas, derva gpgb pelėsių, puodą, 0 kepimo, pelėsių silikon, gimtadienio tortas dekoro, vyrai ratas, pelėsis raukšlės.

Spauskite ant paveikslėlio, jei norite peržiūrėti daugiau šokolado pelėsis.

Produkto Sertifikavimas

Produkto Savybės

#1 Nėra lengva sulaužyti, patvarus ir atsparus rudenį. #2 vidinės sienos yra sklandžiai ir šokoladas yra lengvai atskiriamas nuo pelėsių. #3, Lengva valyti. (nereikia naudoti plieno rutuliukai arba ėsdinančios valymo reikmenys)

Prašome Atkreipti Dėmesį:

#1 Dėl Skirtingų Monitoriaus spalvos gali turėti skirtumas #2 Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-3mm klaida #3 Dėl medžiagos savybių, gali būti baudos linijos ant paviršiaus pelėsiai, kurių nėra kokybės klausimas. #4 Po liejimo, pelėsių paliks injekcijos uosto, centre, formos, kuri yra neišvengiama, o ne kokybės problema. #5 Nes ilgai pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų supratimą. #6 Tai parduotuvė turi autorių teises į produktų nuotraukas.Draudžiama naudoti nuotraukas be leidimo!

Realus pirkėjas, atsiliepimai

Aš tikiuosi, kad kiekvienas gali dalintis savo darbu.

Nepadori Nuotrauka No
Tipas Profesinės Šokolado Pelėsių
Sertifikavimo SGS
Medžiaga Polikarbonatas
Prekės Pavadinimas ALICAKE
Modelio Numeris 1672
Funkcija Todėl šokoladas
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Priimti Individualų Taip
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos

Panašūs produktai