Galiniai Mudguard Laikiklis Standus Paramos Sparno Laikiklis Xiaomi Mijia M365/M365 Pro Elektrinių Motorolerių Dalys, Motorolerių Aksesuarai

€2.37

-36%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: foston motoroleris spartintuvas, kontrolė elektrinis motoroleris, priedų elektrinis motoroleris, mi xiomi, electroc motorolerių dalys, dviračio sparnas, m365 xiaomi, mijia xiaomi, 3 sklendės greitis, dujų, elektros motoroleriai.

Galiniai Mudguard Laikiklis Standus Parama Elektrinis Motoroleris Xiaomi Mijia M365/M365 Pro Motoroleris Priedai, Dalys Mudguard Laikiklis

Aprašymas

Į mudguard laikiklis yra pagamintas aukščiausios kokybės ir didelio tankio plastiko.Motoroleris sparnas parama gali jus apsaugoti nuo purvo ir purslų, vandeniui, dulkėms ir sun-proof.

Savybės

Į mudguard laikiklis

-Spalva:Raudona.

-Medžiaga:Plastikas.

-Dydis:Sparno laikiklis: apytiksl. 5.04x0.9 colių;Guminiai amortizatoriai: 0.002/0.003/0.004 colių storio;Silikono apsaugos atveju: apytiksl. 5.31x1.9 colių.

-Svoris:Sparnas pakuotė: 0.55 oz;Vibracijos slopintuvai: 0.63 oz.

-Silikoninės apsaugos atveju svoris: 0.51 oz.

Pastaba:

Priemonių išmontavimo ir montavimo nėra siūlomi.

Produktų sudėtyje yra mažas ir nevalgomi daiktai, prašome likti nuošalyje nuo vaikų iki 3 metų amžiaus.

Tai nėra pradinio produkto, prekės pavadinimų, mes ką tik minėjo darbą, kaip produkto prisitaikyti, o ne dirbo, kaip prekių ženklo naudojimo, maloniai prašome pažymėti.

Jei naudojate laikiklis su M365 pro, prašome švelniai tvist ir pasukite kabelis priešinga kryptimi, prieš jums varžtais atramos vietoje.

Juostos apsaugos dangtelis gali ne klijuoti gerai, nes oras ar temperatūra, prašome pakeisti jį su kitais klijais ar dvipuse lipnia.

Pakavimo sąrašas

1 * Galinio Sparno Laikiklis (varžtai yra komplekte)

1 * Silikono Apsaugos Atveju

3 * Guma Vibracijos Slopintuvai

-Spalva
-Medžiaga
laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
-Dydis
Tipas Kita

Panašūs produktai