Moterų Elastinga Juosmens Joga Pilates Kelnes Nylon Stretch Baleto Kelnės Ponios Šokių Mokymas Veikia Sporto Kelnės

€14.49

-10%

€16.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų bėgimas, nepoagym moterims, lareg flare kelnės, capri odinės kelnės moterims, leohex maudymosi kostiumėlį, como kelnės moterims, priedų joga, jogos kelnės moterims pack, drąsus žmogus vyrų apatiniai, krepšys paleisti.

Moterų Elastinga Juosmens Joga Pilates Kelnes Nylon Stretch Baleto Kelnės Ponios Šokių Mokymas Veikia Sporto Kelnės

Mes visada dėmesio teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir stengiasi pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas, ir mes tikimės, kad jums galėtų mėgautis apsipirkimo metu.Stilius:Sportas/Baletas/Jogos, Šokių Kelnės Spalva: Rožinė, Žalia, Balta, Juoda Medžiaga: Modalinio pluošto (95% Viskozė+5% Spandex) Amžiaus Grupė : Suaugusiųjų, Moterys, Ponios Dydis : S, M, L, XL

Pastaba:

1. Matavimo vienetas cm. 2. Dydis Azijos dydžio, todėl prašome patikrinti dydžių lentelė įvairių kelnės, prieš pateikiant užsakymą. 3. Dėl skirtingų matavimo metodas, gali būti 1-2 cm skirtumas. 4. Jei esate supainioti apie dydžio diagramos, prašome conact mums padėti.

Elastinga Juosmens

Ne stora juosmens.Lengva užsidėti ir nusiimti.

Elastinga Uždaryti

Lankstus ir patogus

Baudos Kūrinys

Subtilus siuvimo ir aukštos kokybės nailono, kaip medžiagos.

Atsargumo priemonės

1. Vandens temperatūra žemiau 30℃ 2. Nenaudokite baliklio 3. Pakabinti, kad išdžiūtų 4. Geležies mažesnė nei 150℃ 5. Ar ne sausas, švarus

Dydis klausimai Skirtingos šalys turi skirtingus dydis pamatinis standartas,prašome pasirinkti dydį pagal tikslią jūsų pėdų ilgio, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jūs negalite nuspręsti.Spalva klausimai Mes parodysime čia realių nuotraukų ,tačiau gali būti šiek tiek spalvų skirtumo, nes veiksnių, tokių kaip ekrano pikselių, mes stengiamės kuo mažiau ją trypti ir reali prekių spalva vyrauja.Pristatymo klausimais paprastai mes pasirūpinsime jūsų užsakymą per 72 valandas,paprastai naudoja Kinija paštu arba www.adeira.lt standartinis pristatymas ir pristatymo laikas yra 15-60 dienų,prašome jį žinome ir jei jūs negalite gauti jį po 60 dienų,mes stengiamės kompensuoti mūsų klientams ;jei jums reikia greičiau laivybos metodai,prašome susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums nuolaidos, jei mes galime .Didelių, kad didelis kiekis užsakymus(paprastai daugiau nei 10 porų),prašome susisiekti su mumis dėl didmeninių kainų ,visos kainos yra pigiau ir transportas paprastai daug greičiau.Po pardavimo klausimai Jei esate nepatenkinti su prekės arba yra tam tikrų problemų, susijusių su produktų ,prašome susisiekti su mumis pirmą ,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus(išsiųsti ar grąžinti ), neigiamas grįžtamasis ryšys gali ne išspręsti visas problemas.

Prekės Pavadinimas Daydance
Naudojimas Baleto/ Joga/Mankšta/Bėgiojimas/Sportas
Medžiaga 100% Nailonas
Modelio Numeris C7240085
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Rožinė, Juoda, Mėlyna, Žalia
Pavadinimas Suaugusiųjų Laisvalaikio Kelnės
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Funkcija Kvėpuojantis ,Patogus
Lytis MOTERIS
Kokybė Aukštos Kokybės
Dydis S M L XL
Paslauga ODM/OEM Priimtas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Amžiaus Grupė Suaugusių Moterų, Mergaičių, Merginų
Ziajać Ilgis Visas Ilgis
Sportas Tipas Joga
Audinio Tipas Broadcloth
Elemento Tipas Visas Ilgis

Panašūs produktai