LCD Raštu Tabletė Elektroninių Doodle Piešimo Lenta Skaitmeninis Rašysenos Kompiuterizuotos Notepad Vaikams Ir Suaugusiems Dovana

€5.46

-30%

€7.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lygiosios tablet, baterija 10 colių " tablet, e ink, elektroninių bloknotai profesinės, android tablet, Smulkių Plunksnų, edup wifi, mi raštu tabletė, wacom, pen touch.

Savybės:

1. Su skystųjų KRISTALŲ Raštu Tabletė, vaikai gali laisvai leisti savo gamtos instinktus, mėgautis tapyba, skaičius, skaičius, rašybos žodžiai, bet laikas ir vieta, be ne ilgiau daro netvarka ant žemės arba ant sienos.

2. Rašymo tabletės paviršiaus sukuria linijas, skirtingų storių, atsižvelgiant į tai, kaip sunku jums stumti, tik, pavyzdžiui, rašant popieriuje rašikliu arba pieštuku!

3. Lengva būti paimtas iš visur.Ir raštu tabletė yra pagamintas iš nekenksmingų medžiagų, saugus mokykloje, naudoti ir visi aplink namą, biurą ir automobilio

4. Jis yra tik kaip popieriaus lapą, kad negali būti naudojama!Piešimo tabletėje yra pastatytas uždaromos mygtuką baterijos(keičiamais), kuris gali dirbti Ilgą laiką su Dešimtimis tūkstančių trina!

Aprašymas:

Lcd ekranas be spindulių ir akinimo, visi apsaugoti akis, būti daugiau, saugu ir patogu, kai jums sukurti darbą ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: LCD tablet

Slėgio galia:100-200g

Baterijos Modelis:CR2025

Grupė:Lankstus LCD skydelis

Medžiaga:LCD ;ABS

Darbinė temperatūra: 0°C~40°C

Sandėliavimo temperatūra: -10°C~ 50°C

Dydis: 8.5 coliai/12inch (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * LCD raštu tabletė

1 * Plastikiniai stylus

1 * Naudotojo vadovas

1 * Magnetas 1 * Spalva Dėžutę

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Tabletę ilgis 228mm
Modelio Numeris /
Tipas Grafinis Tablečių
Slėgio Lygis Kita
Pakuotė No
Tabletę Plotis 145mm
Prekės Pavadinimas EDUP
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis(įstrižainė) 12"
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga LCD

Panašūs produktai