Žaliosios Arbatos Kaukė Valymo Moliu Stick Gamtos Kaukė Baklažano Valo Poras Kietas Kaukė Alyvos Kontrolės Anti-Acne Drėkinamasis Odos Priežiūros

€2.54

-48%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: veido aliejus, disponuoti kaukė, jade rinkinys, ffp2 kaukė, žaliosios arbatos kaukė spuogai, veido žalia kaukė, žalia kaukė prilimpa, lanbena kaukė, žaliosios arbatos kaukė, moistur.

Kreiptis Tiesiai Į Veidą!

Pasukti ir kreiptis!Tai tiesiog, kad paprasta!Abiejų valymo ir mažinantį poveikį, kad "busted atrodantis veidas", Gamtos Kaukė Prilimpa yra čia, ramina ir minkština veido, įsitikinkite, kad išgydyti iki šių breakouts, kad visi nekenčia turi.Kaukė ateina su dviem nuostabi kaukė prilimpa, kad kiekvienas yra nuostabi savo!Pirma, Žalioji Arbata greitai valiklis tie dirts nuo veido.Antra, Baklažano greitai atleisti tiems, dirgina breakouts nuo veido.

Gandas yra tai, naudojant du kaukė prilimpa kartu suteikia daugiau "švaresnė ir lygesnė veido" rezultatas, ir daugelis jų grįžta daugiau!Puikiai tinka žmonėms, kurie neturi laiko daryti veido procedūros, bet noriu švarus ieško veidą.Įjunkite jį aukštyn tarp dviejų kaukė lazdos geriausias derinys ant kiekvieno veido būklės!Mes turime "Valyti Efektas", skirtas giliai valanti gydymas "Atleisti Efektas" atleisti breakouts gydymo, ir "Šviežia Veido Efektas" išsaugoti tikslą!

Techniniai duomenys:

Taikoma žmonėms: bendra Odos Tipas: Bendra Grynasis kiekis: 40g Tinkamumo laikas: 3 metus Produkto spalva: žalia, violetinė

Aprašymas:

1.Produkto priima dizainas sukasi galva, kuri yra patogiau naudoti, ir nėra lengva purvinas rankas. 2.Tekstūra yra gerai ir sklandžiai, lengvai plisti ir lengva taikyti.Žalioji arbata kieto valymo kaukė sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, kuris gali efektyviai išvalyti odos poras, giliai išvalyti odos nešvarumus, reguliuoti odos vandens ir aliejų balanso, papildyti odos drėgmę ir maitina odą. 3.Baklažano kietas spuogai veido kaukė yra baklažano, augalų ekstraktai, kuris gali efektyviai sumažinti augimo veido spuogus ir sumažinti spuogų susidarymo. 4.Drėkina, ji gali veiksmingai sumažinti inkštirų, kontrolės aliejus, pagerinti veido bukumą, ir šviesina odos toną. 5.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis. 6.Tinka visų tipų odai. 7.Jis tinka atlikti namuose, kelionės, verslo kelionė ir pan.

Kaip naudoti:

1. Nugara iš pasta ir taikyti į veidą. 2. Taikoma tolygiai veido ir palikite apie 10 minučių. 3. Po to, kai jis džiūsta, nuplaukite vandeniu.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.Dėkojame už jūsų supratimą.

Balina Veido Priežiūra Spuogai Valiklis
NET WT 40g
Sertifikavimo GZZZ
Naudoti Veidas
Prekės Pavadinimas LANBENA
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
GZZZ YGZWBZ
Tipas Galima Skalbti Kaukė
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Baklažano Žalioji Arbata Kietas Kaukė Žalioji Arbata Valanti Molio Stick Kaukė
Komponentas Baklažano Žalioji Arbata
Funkcija Gylis Papildymo
Formulės Kremas
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai