433MHz Varpelių Ding Dong Wifi Smart Video Doorbell Imtuvas 52 Varpeliais, 110dB AC 90V-250V Patalpų Domofonas Durų Bell Imtuvas

€6.32

-30%

€9.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų kamuolys fotoaparatas, domofonas vaizdo wifi, zmodo smart doorbell, "android" endoscop, pritaikyti wifi, tunya vaizdo doorbell, žiburių šukos plaukų, vėjo varpelių, mažas vaizdo durų varpelis, vedio durų bell wireless.

433MHz Varpelių Vaizdo Doorbell Imtuvas, Instrukcija

(plug-in varpelių) ačiū jums, pasirenkant mūsų Plug-in varpelių.prašome atidžiai perskaitykite šią instrukciją prieš montavimo & naudojant produktą.išlaikyti jūsų savininko naudojimo vadove ateityje.

433MHz Varpelių Vaizdo Doorbell Imtuvas Saugos Instrukcijos:

1.įdiekite savo varpelių pagal šią instrukciją siekiant išvengti gedimų ar pažeidimų. 2.į varpelių yra skirta naudoti tik patalpose. 3.į varpelių nėra tinkamų vartotojui,yra pavojus gauti elektros smūgį, jei atidarytas. 4.saugokite tiesiai į lietaus/lašų arba įmerkite į vandenį. 5.netvirtinkite netoli židinio ar paveikti aukštos temperatūros. 6.niekada nenaudokite jokių valymo cheminių medžiagų ar drėgna šluoste valyti.naudoti tik sausas, švarus ir minkštas audinys/mikro pluošto šluoste.

Kas yra Įtraukti į jūsų kit

1*Plug-in varpelių 1*instrukcija

Pastaba:Schemos yra tik informacijos, imtis praktiškumo, kaip standartas.

įrengimas

"Wi-Fi" vaizdo doorbell įrengimas(nurodyti jūsų "Wi-Fi" vaizdo doorbell instrukcija)

įdiegus Plug-in Varpelių

Kištuką į bet reguliariai namų ūkio lizdą. (Prašome ašara metalo juostelės apsauginės plėvelės išjungti prieš naudojant)

Melodija Atrankos

Tai Varpelių siūlo pasirinkti iš 52 skirtingų melodijų.Kai jis yra įjungtas, paspauskite ir pasirinkite mygtuką pirmyn, žaisti ankstesnių muzikos ir atgal žaisti kitame muzikos, kol išgirsite varpelių jums patinka.

Garso Parinkimas

Paspauskite garsumo valdymo keletą kartų, kol pasirodys norimas garsas yra, acheved-4 lygiai yra prieinami, nes ratas, žemiausio lygio yra išjungti.

Sujungimas su "Wi-Fi" vaizdo doorbell

Paspauskite ir palaikykite Volime mygtuką 4 sekundes, kol LED indikatorius šviečia, Wi-Fi patenka į porą atatus.Tada paspauskite mygtuką "Wi-Fi" vaizdo doorbell per 5 sekundes, pora yra baigtas, kai šviesos DIODO indikatorius Varpelių yra greitas bliking.Kai minėta procedūra yra baigta, pora yra mesti automatiškai.

Sujungimas su "Wi-Fi" vaizdo doorbell

Paspauskite ir palaikykite Volime mygtuką 4 sekundes, kol LED indikatorius šviečia, Wi-Fi patenka į porą atatus.Tada paspauskite mygtuką "Wi-Fi" vaizdo doorbell per 5 sekundes, pora yra baigtas, kai šviesos DIODO indikatorius Varpelių yra greitas bliking.Kai minėta procedūra yra baigta, pora yra mesti automatiškai.

1.Du arba virš "Wi-Fi" vaizdo skambučius Renkantis tos Pačios Muzikos ar Pats

Varpelių: Ilgai paspauskite Garsumo mygtuką kelias sekundes, norėdami įvesti porą statusą.Paspauskite pirmasis "Wi-Fi" vaizdo doorbell per 5seconds gauti ryšį,kai šviesos DIODO indikatorius Varpelių yra greitai mirksi, pora yra baigtas.Pakartokite šį veiksmą, gauti visi būtini "Wi-Fi" vaizdo doorbell, susijusių su pačia muzika arba pats varpelių vienetas.Kai minėta procedūra yra baigta, porą meta qutomatically.

2.Du arba virš "Wi-Fi" vaizdo skambučius suporuotas su Skirtingų Muzika:

Ilgai paspauskite 4 sekundes Garsumo mygtuką, jei norite įvesti porą statusą, pasirinkti vieną mėgstamą melodiją, paspauskite pirmasis "Wi-Fi" vaizdo dooebell pora.Paspauskite muzikos mygtuką, norėdami pakeisti melodiją ir pora su skirtingais "Wi-Fi" vaizdo skambinti po vieną.Kai minėta procedūra yra baigta, pora yra mesti automatiškai.

3.Du arba virš Varpeliais sujungimas su Paties "Wi-Fi" vaizdo durų skambutį:

Ilgai paspauskite Garsumo mygtuką į pirmąjį Varpelių 4 sekundes įvesti porą statusą,paspauskite "Wi-Fi" vaizdo doorbell per 5 sekundes gauti ryšį.Pakartokite minėtą operaciją, kad pora "Wi-Fi" vaizdo doorbell, kurių reikalaujama Varpelių po vieną.

4.Visų Poravimo Atminties Šalinimas:

Paspauskite ir palaikykite Garsumo mygtuką, kol kištuką į buitinių lizdas 10 sekundžių norėdami ištrinti visą poravimo atminties, kai Plug-in Varpelių LED indikatorius bliking tai reiškia, kad nustatymas sėkmingai, programa grįžti į numatytuosius nustatymus.

null

null

null

null

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Elivco
Tipas F Durų Bell Imtuvas
Tipas Vaizdo Doorbell Ding Dong Imtuvas
Funkcija NĖRA
Itercom No
Varpelių Dydis 82*82*20/82*82*19mm
Darbo Dažnis 433.92 MHz±-280KHz
Galia Elektros tiekimas
Elemento Tipas Bevielį Durų Skambutį
G Tipo varpelių
Ekranas NĖRA
Tipas B Wifi Smart Video Doorbell Imtuvas
D Tipas Smart Video Doorbell Imtuvas
Darbinė Įtampa AC 90~250V
I Tipo Ding Dong Imtuvas
Prijungimo Tipas Belaidžio
Tipas H ding dong
Energijos suvartojimas 10 mW
C Tipo Vaizdo Doorbell Imtuvas
Jautrumas -110dBm
Signalizacija No
E Tipo Patalpų Domofonas Durų Bell Imtuvas

Panašūs produktai