44mm GMT Žiūrėti Vyrų Mechaninė Automatinė Galios Rezervo Nerūdijančio Plieno Šviesos Vandeniui Odinis Dirželis Data Žiūrėti P03

€71.05

-38%

€116.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rolex daytona, vyrai rolex žiūrėti, oupink, bliger gmt žiūrėti, pagani žiūrėti gmt, oumashi žiūrėti, tonas rolex day data, 36mm automatinis laikrodis, gmt žiūrėti, 904l naujokas.

GMT funkciją, galima reguliuoti

Judėjimas: automatinis (automatinis likvidavimo) judėjimas Žuvėdra

Byla: 316L nerūdijančio plieno atveju

Skersmuo: byla skersmuo 44mm, be karūnos

Storis: 18,5 mm

Ciferblatas: juodas ciferblatas

Antra vertus: 9 val.

Juostos plotis: 24 mm

Grupė: Aukštos kokybės odinis dirželis

Atsparumas vandeniui: 3 ATM

Stiklas: įbrėžimams atsparus mineralinis stiklas

Sagtis tipas: sagtis DUK: Sveiki draugai, sveiki atvykę į: Anerai Žiūrėti Parduotuvė 1. Laikrodžiai mūsų parduotuvėje yra realios nuotraukos. 2. Prieš mes laivas, mes dėvėti pirštines patikrinti žiūrėti įsigijote užtikrinti, kad visi aspektai žiūrėti be defektų. 3. Mes padarysime pilną pakuotę virš langelį, kad būtų išvengta žalos žiūrėti.Galite būti tikri, kad pirkti. 4 5. Mūsų pelnas yra labai mažas, mes taip pat pateikti siuntimo išlaidas.Svarbu, kad mes ne tik užtikrinti kokybišką žiūrėti, bet taip pat suteikia puikus aptarnavimas po pardavimo, todėl prašome sustabdyti derybas. (Išskyrus atvejus, kai jums pirkti daugiau) 6. Garantija ir Garantinis 1) 12 mėnesių garantija 2) Visos prekės yra visiškai naujos ir pass kokybės patikrinimas. 3) Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir nori grįžti, Tai nėra nesvarbu, galite prašyti grąžinti per 3 dienas gauti mūsų produktus.Mes gauname grąžintas produktas, ir jums bus grąžinta visa suma. (Bet prekė turi būti savo pradinę būklę, mes atsiųsime jums) Atsiliepimus, Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Stilius Mada & Atsitiktinis
Byloje Formos ROUND
Užsegimas Tipas Sagtis
Modelio Numeris P3
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Ciferblato Skersmuo 44mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Prekės Pavadinimas OUMASHI
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Juostos Plotis 24mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Byla Storis 18,5 mm
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Funkcija šviesos rankas
Juostos Ilgis 23cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai