50 vnt Mochi Konteineriai Kepimo Aišku, Dangtelis 6 Ertmių Plastiko Torto Indą Maisto Pakuotės, Dėžutės, Desertas Parduotuvė Namuose

€14.52

-31%

€21.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dėžutė gėlė, jewerly organizatorius saugojimas, stobag dėžutę, mochi squishi, alavo pakavimo dėžės, klar cake box, desertas, plastikinė dėžutė, cupcake box pakuotė, min cupcake dėžutę.

50 vnt Mochi Konteineriai Kepimo Aišku, Dangtelis 6 Ertmių Plastiko Torto Indą Maisto Pakuotės, Dėžutės, Desertas Parduotuvė Namuose

Aprašymas

Tai sudaro 50 vienetų 6 ertmių mochi dėžės.Tai puikiai tinka pristatyti pyragai, moonicakes, sausainiai, duona, balta, riekelės, bandelės, sausainiai.Didelis kaip desertas dėžės ypatingomis progomis, pavyzdžiui vestuvės, kūdikio krikštas ir gimtadienio.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: 17.7 x 13 x 4,5 cm.

- Pagamintas iš geros maisto kokybės plastiko, ekologiškas ir saugus naudoti.

- Graži išvaizda, atsparus vandeniui, siekiant užkirsti kelią tortas deformacijos, lengva nešti arba siųsti.

- Į keksiukų stovas tinka sandariai su lizdo krašto dangtelis, geras sandarinimo veiklos, lengva nustatyti maisto ir dėžutės dangtelį, sumažina deformaciją dėl išorinio spaudimo, kad maisto produktų švarus ir higieniškas, taip pat patogu išsaugoti ir tęsti.

Pyragas konteinerių naudoja aiškią dangčio konstrukcijos, su dideliu skaidrumo ir stiprios šviesos pralaidumas, skanus tortas viduje yra aiškiai matomas, puiki dovana.

- Tinka mažų gabalėlių, mooncakes, keksiukai, sūris, pyragus, desertus, pyragus, duona, sausainiai ir kiti smulkūs maisto produktų.

50 x Mooncake Dėžutę

Kepimo Indą Desertas Pakavimo Talpyklos
Skaičius, Vnt Kita
Proga Motinos Diena
pyragas Dovanų Dėžutės pyragas Pakavimo Dėžės
desertas Dovanų Dėžutės desertas Pakavimo Dėžės
Modelio Numeris pyragas takeout dėžės
cupcake dėžės Maisto Pakavimo Dėžės
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Vientisos Spalvos
dėžučių tortas Cupcake Paketo Atveju

Panašūs produktai