RUI HAO AKINIAI Prekės ženklas Mados Photochromic Taurės Vyrų Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Vyrams Piloto Akiniai nuo saulės, Saulės Akiniai Mens 2081

€15.93

-50%

€31.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: g dragon gobtuvu, kaip sukurti šarvus, ipad1822 pieštukas, holley 780 angliavandenių, iwb xds dėklas, ktm smr 450 rinkinys, girlianda beverly, honer 7a bamperis, kaip budgie narve.

Rui Hao Poliarizuoti Akiniai Prekės Ženklas Photochromic Akiniai Nuo Saulės 2081#

Photochromic akiniai nuo saulės puikiai vairuoti, važiuoti dviračiu, bėgioti, žaisti paplūdimio tinklinį, tai žiemos sportui, buriavimui, žvejybos, bet ir kitų sporto šakų jūs galite įsivaizduoti.

Perėjimas Objektyvai (Photochromic Lęšiai) yra įdiegta ši akiniai nuo saulės.Jis gali reguliuoti ir pritaikyti, keičiant šviesos (UV spindulių), norint apsaugoti nuo saulės spindulių.

Akiniai nuo saulės su Photochromic lęšiai,pritaikyti pagal šviesos kiekį.Stipresnis UV , tamsesnės lęšiais (objektyvais bus apie 60-65% tamsesnės,bet jie ne tokie tamsus kaip akiniai nuo saulės).lęšiai taps šviesiai Pilka spalva kaip diena išnyksta naktį.Geriau apsaugoti jūsų akis, kad jūsų žvilgsnio aiškiau.

UV400 filtras, lęšiai apsaugo jūsų akis nuo kenksmingų spindulių.

Jie gali būti naudojami bet kokiomis oro sąlygomis, nes photochromic lęšiai automatiškai reguliuoti tonavimo aplinkos apšvietimo sąlygų.

Pasirinkite aukštos kokybės photochromic akinius,parduoti su labai konkurencinga kaina,suteikti puikų aptarnavimą, kaip visada

Prekės Specifikacija

Modelio Numeris: 2081

Gamintojas: RUI HAO AKINIAI

Lytis: Vyrai

Stilius: Poliarizuota Photochromic Akiniai Nuo Saulės

Būklė: Naujas

Lęšių Medžiaga: Polikarbonatas

UV apsauga: UV 400

Rėmo medžiaga: Alloy

Spalva :

1. Pilkas rėmas ir Photochromic Pilka lęšiai,

2. Juodu rėmu ir Photochromic Pilka lęšiai,

Dydis:

Akių Plotis: 60mm

Tilto Plotis: 13mm

Šventykla ilgis: 132mm

Rėmo Plotis: 141mm

Vertikalus Aukštis: 52mm Pakuotėje: 1 Akiniai nuo saulės,(Dovana: 1 Valymo Šluostės,1 Atvejis) , Pranešimas:

1,, Dėl fizinio matavimo , 1-3 mm skirtumai dydis yra leidžiama.

2. Skirtingų monitorių, ten bus spalvos chromatines aberacijas,

3. Photochromic lęšiai bus apie 60-65% tamsesnės,bet jie ne tokie tamsus kaip akiniai nuo saulės .Tiesiog tapo tamsesnės spalvos UV būklės, nei, kad patalpoje ar naktį .

4, Jei turite bet kurį klausimą, ar yra nepatenkintas produktų, kad laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą .mes pasistengsime jums atsakyti per 24 valandas!

Photochromic principas:

Šių photochromic lęšiai turi elementas vadinamas skaidri sidabro halogenido, kuri yra UV sensibilizatorius .Sidabro halogenido gali iš karto suyra į halogenų atomų ir sidabro atomų pagal švitinimo UV šviesos, lauke, taigi, lęšiai bus eiti juoda , ruda arba kitų spalvų.Stipresnis ultravioletinių spindulių, giliau spalvos.Jis gali apsaugoti akis nuo žalos UV spindulių.Bet lęšiai bus eiti aiškus, skaidrus naktį arba patalpose.

Photochromic lęšiai skirtis priklausomai nuo intensyvumo UV spindulių.Daug Šviesesnė UV Šviesos ,tamsesnės lęšiai tampa.Lęšiai bus aišku, kaip diena išnyksta naktį.Apskritai , UV spinduliai yra daug stipresnis Vasarą, nei Žiemą.Taigi Photochromic lęšiai taps daug tamsesnės Vasarą, nei Žiemą.Be to, Photochromic Pilka, bus daug tamsesnė nei photochromic ruda.Šių Photochromic lęšiai užtikrina, kad jūsų akys išliks nuovargis-nemokamai visą dieną, nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų.Geriau apsaugoti jūsų akis, kad jūsų žvilgsnio aiškiau.

Pilkas rėmas ir Photochromic pilka lęšiai

Juodu rėmu ir Photochromic pilka lęšių Pakuotė

1. Mes laivas visame pasaulyje.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo imtuvo vietą.

2. Prekės bus išsiųstos per 48-72 valandas po apmokėjimo, išvalytas.

3. Pakuotės oro paštu bus atidėtas 5-10 dienų, kartais iki to, skrydžiai, užsakomieji klausimų ar Kalėdų skubėti

4. Tarptautinės skubėti.užsakymai, pirkėjas atsako už bet kokius importo muitas, vietos mokesčiai ir PVM.Prašome patikrinti, su savo muitinės prieš perkant.

5. Bet skubios siuntos, prašome naudoti Express siuntas, pavyzdžiui, EMS ,TNT AR DHL, kad nebūtų sukelti bet koks delsimas (tai užtruks 3-7 darbo dienas visame pasaulyje)

Mes siekiame pristatyti 5-star " klientų aptarnavimo centrą .Jei turite kokių klausimų ar nepatenkinti , prašome leiskite mums žinoti, jis prieš savo atsiliepimą .Mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsako.

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo jūsų, priimti siuntą.

2. Jei turtas buvo įsigytas klaidą ir išsiuntė atgal ir grąžinti pinigus, 20% išteklių atkūrimui mokestis vyks.

3. Bet pažeista ir naudojami elementai negali būti grąžinti.

4. Laivybos išlaidų nebus grąžinami. .

5. Prekė turi būti grąžinta nepanaudotų būklės su originalia pakuote.

6. Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

7. Jei prekės grąžinimo pasirodė gerai dirbti, po bandymo, klientas turi imtis visų išlaidų

8..Klientai turi atsiųsti prekės grąžinimo originalioje pakuotėje, prieš gaunant visa grąžinamoji išmoka

9 perkant šią prekę, jūs automatiškai sutinkate su mūsų taisyklėmis, sąlygomis.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo arba juos duoti grąžinti artimiausiu metu.

Stilius Pilotas
Lęšių Optinės Požymis Photochromic
Modelio Numeris 2081#
Lęšio Aukštis 52mm
Lęšio Plotis 60mm
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Elemento Tipas Akiniai
Lytis VYRAI
Rėmas Medžiaga LYDINYS
Lęšių Medžiaga Polaroid
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas RUI HAO AKINIAI

Panašūs produktai