Paul Rubens Meno Tiekėjas Akvarelė Blizgučiai 12 Spalvų Magistrantūros Aquarelle Dažai Menininkų ir Meistrų

€24.74

-35%

€38.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jean praleisti, haiyore nyarukosan, Menas, viršininkas, piešimas, akvarelė, oficialus paul rubens, akvarelė, daniel smith akvarelė, blizgučiai akvarelė, paulius rub, akvarelė.

Aprašymas

1, Geras spalvų 2, Aukštas skaidrumo politika 3, Gerą poveikį Sfumato 4, stipriai prisodrinto ir patvarus 5, Lengva nešiotis & išsaugoti 6, Oro džiovinti kubas gali būti taikomi vėl po sudrėkinti

Pranešimas

1. Dėl skirtingo šviesos ir ekraną, spalva produktas gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos 2. Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu su nuokrypis esant 1-3mm 3.Nes Rusija rašyti naujų politikos apie visą vardą , prašome kiekvienam pirkėjui pasiūlyti savo vardą ir pavardę, kol jūs mokate savo atsiskaitymo adresas .Dėkojame už jūsų puikų bendradarbiavimą !

PAUL RUBENS Prekės ženklo Istorija

2011 m. nesiliaujantys pastangų, Pone, Jūs turėjo digged iš daugiau nei 1700 viena spalva rūdos ir sėkmingai sukurta pigmento meistriškumo per daug eksperimentų, įveikti daug techninių kliūčių, Todėl prekės PAUL RUBENS gimė.2013 metais mes sukūrėme akvarelė " serijos, ir atsiras vidaus kietas akvarelė atidarytas naujas skyrius Kinijos akvarelė.Pritraukti pasaulio dėmesį, kad sugalvoti iš perlamutro kietas akvarelė daro Kinija akvarelė šviečia pasaulio arenoje.

Amžius >3 METŲ
Tapyba Vidutinio Popierius
Pakuotė Nustatyti
Tipas Vandens Spalvų Dažai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 010903009

Panašūs produktai