5MP 3MP FHD WiFi Kamera, Ai Humanoidų Auto Aptikimo Sekimo Priežiūros IP Kamera Full Naktinio Matymo SD Kortelę Nuotolinių išteklių Saugyklos

€23.46

-51%

€47.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, apsauga, apsaugos kamera, , 360 kamera laipsnis, besder ip kameros, tptek ptz kamera, paslėpta kamera wifii, pritaikyti wifi, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, ios stebėjimo kamerą, ip kameros.

5MP/3MP Automatinis Sekimas Wi-fi IP Kamera

Auto tracking / Ai humanoidų aptikimas / Dviejų krypčių garsas

Pagrindinės Savybės:

● Parama auto-sekimo funkcija; ● Smart Ai Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nėra signalo ; ● Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) ● Trijų Nakties režimų Nustatymas: lempos full infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos perspėjimas ; ● Parama AP Tiesioginį Ryšį / Belaidis Ryšys / Laidinio Ryšio (2.4 G WIFI / RJ45 Ethernet) ● Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas.Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių. ● Parama Dviem Įrašymo Režimai: debesys saugojimo, Max 128G SD kortelę Įrašyti, duomenų saugumas yra labiau stabilus ; ● Parama ONVIF protokolo diktofonas pridėti; CMS KOMPIUTERIO Programinė įranga, išsaugoti ir groti realiu laiku ; ● P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User: P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate, tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną ar tabletę. ● PTZ: pasisuka 270° Horizontaliai ir 100° Vertikaliai ; ● H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir labiau patvarus ; ● Xmeye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuri yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ;● Specialią Technologiją: Išskirtinis patentuotas sferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

5MP/3MP Ultra HD pikselių

Įrengtos 5MP arba 3MP-ultra aukštos raiškos objektyvą, kad informacijos ekranas aiškiau

PTZ Kontrolė pagal PROGRAMĄ

Kamera galvos yra sukiojamomis su 270°keptuvę ir 100°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

Humanoidų Aptikimo Ir Automatinio Sekimo

Pažangi žmogaus kūno aptikimo funkcija, tiesioginis signalas PROGRAMĄ, paramos automatinio sekimo funkcija ir automatinio įrašymo, kurie gali būti lengvai nustatyti App

Smart Trijų Nakties Režimai

Built-in 4Pcs Baltas LED ir 4Pcs IR šviesos DIODAS.Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Tai įspūdingas mažai ginklas kovoje su nusikalstamumu.Fotoaparatas gali rodyti spalvinga vizija naktį, taip pat yra trijų nakties režimus galite pasirinkti.

4.0 X Skaitmeninis Priartinimas

Šis fotoaparatas palaiko 1.0-4.0 X Skaitmeninis Priartinimas Paspauskite ir palaikykite ekraną su abiem rankomis Zoom in/out ir pamatyti daugiau detalių.

Dvipusis Garso

Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis.Jums gali kalbėti kiekvienas, artėja kamera ( Perspėti žmogų palikti savo namus )

P2P Nuotolinės Prieigos ir Valdymo Jūsų Telefoną ar KOMPIUTERĮ

Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą

Parama SD Kortelės Lizdas & Nuotolinių išteklių Saugyklos

Fotoaparatas palaiko iki 128 gb TF kortelių vietos atsarginės kopijos ir taip pat suteikia debesų saugyklos paslauga(Reikia mokėti papildomą mokestį)

Signalizacijos Balso "PASIDARYK pats"

Paramos numatytasis varpas arba "PASIDARYK pats" 3 sekundžių užsakymą katilėlis su savo balsu Kai jūs einate be pareikšti savo telefono ir kas nors šalia jūsų namas, PASIDARYK pats, signalizacijos balso galėtų tegul vyrai galvoja, žiūrėdamas jam Dabar

Onvif Protokolas

Paramos onvif protokolą, galima prijungti prie trečiosios šalies NVR centralizuotas valdymas, kamera, mūsų NVR yra geriausias pasirinkimas.

Paramos AP Režimu

Jei prietaisas nėra tiesioginio ryšio (AP) režimu, paspauskite Reset mygtuką tris kartus įvesti tiesioginį režimą.Labiausiai prietaiso balso" įvesti tiesioginį ryšį režimu".

Bevielis/Laidinis Ryšys

Galite pasirinkti patogų ryšį, taip, kaip norite.Kartais galbūt tik vienas būdas prijungti fotoaparatą, nesijaudinkite, šis fotoaparatas palaiko belaidžio ir laidinio ryšio, tuo pačiu metu.

IP66 atsparus Vandeniui & Dulkėms

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

Tinka įvairiose vietose

Pakuotės Turinys

1* IP vaizdo Kameros(3MP/5MP) 1* 12V Maitinimo Adapteris 1* Greitas Naudotojo Vadovas 1* Varžtai Šiltas Patarimai: SD kortelė neprivaloma

Jei reikia maitinimo ilgintuvas, spauskite pirkti(3 metrų ilgio)

Prekės Informacija

DUK :

Q : Kas yra IP Adresas prietaisas ?A: kameros darbas su DHCP, o tai reiškia, maršrutizatorius bus priskirti IP adresą automatiškai.Jūs galite rasti prietaiso IP adresą CMS programinės įrangos.Q:Ar jis veikia su Programine įranga ?A: Taip,jis dirba su CMS programinės įrangos ir debesis xmey.net .Q : Ar tai parama svetainėje sąsaja ?A:Taip ,ji veikia su IE naršykle ,tiesiog įveskite kamera, IP adresą ir įdiegti įskiepiai .

Maitinimo Šaltinis(V) DC12V
Įrengimas Pusės
Energijos Sąnaudos(W) <10W
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
TF Kortelė NĖRA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
spalva juoda
Auto-sekimas Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
App ICsee ar Xmeye IOS/Android
Sertifikavimo FCC
Objektyvo (mm) 3,6 mm
onvif Parama
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Šviesos diodai 8pcs Matricos Led, IR 30M
Darbinė Temperatūra NUO -20 C ~ +50C
Maitinimo Šaltinis Normalus
Stilius Dome Kameros
Modelio Numeris BES-A8B
IR Atstumas(m) Max 25M
Lauko Darbams Vandeniui IP66
Garso Išvesties NĖRA
Medžiaga ABS Plastiko
Sienos Laikiklis Pusės
Megapikselių 3MP
Tipas IP Kameros
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Prekės Pavadinimas BESDER
Matmenys (L x W x D)(mm) 140*160*89mm
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Ai įspėjimo Humanoidų Nustatymo
Jutiklis Prekės SmartSens
Technologijos Centrinis
Žiūrėjimo Kampas 270° horizontalus / 100° Vertikali
Jutiklis CMOS
Judesio Aptikimas Įspėjamųjų Pranešimų / Signalo Įrašymas
Saugojimas Max 128 GB TF kortelę ( neįtraukta )
Garso Dvikryptis Audio

Panašūs produktai