Nerūdijančio Plieno Spincast Žvejybos Ritės 10 £ /85YDS reikmenys, Medžioklės, Žvejybos

€2.19

-39%

€3.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, nugara ritės, ritė finansuojančiojo, real steel žaislas, de peche, daiwa, dirbtinis žvejybos spining, dm skristi ritės, amerikos spincast, spininnig žvejybos ritės.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno guolių sistema.Galingas lydinio pavara.

Nerūdijančio plieno rankena, interchangable dešinės ar kairės pusės.

Greičio santykis 3.0:1, Wrap suma 10 £ /85YDS,Neto masė 148g

Paspaudus mygtuką, esantį ant galinio ritės disengages linija, pikapas, o mygtukas yra paleistas per priekį mesti leisti linija nulėkti ritės.Paspaudus mygtuką dar kartą, norėdami sustabdyti viliojimo vietoje, norimą.Po paleidimo rankeną, pin nuskaitymo iš karto vėl užsiima linijos ir ritės jį ant ritės.

Priekinio dangtelio, galinio dangtelio, ir pagrindinis organas yra injekcijos litų su didelio stiprumo nailono medžiagos atitinka žvejybos procesą žvejybos metu.

Paklausos jėgos, vidinės pavaros, yra pagaminti iš lydinio medžiagos die-casting, ranka jaučiasi sklandžiai, išorės rokeris rankos naudoja metalo dukart rankena balansas rokeris rankos, lengva priversti, gali patenkinti poreikius fotografavimo žuvų ir žvejybos.

Specifikacija:

Dydis: Apytiksl. 15 x 10 x 10cm/5,9 x 3.9 x 3.9 coliai

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Spincast Žvejybos Ritės

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.Spalva gali būti šiek tiek skiriasi, nes skiriasi stebėti ir šviesos.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.Ačiū.

Pozicija stream
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas perfeclan
Žvejybos Metodas Verpimui

Panašūs produktai