100 Filmų Plakatų Kino Nulio Išjungti Plakato Foto Tapetai Sienų Apdailai Sklandžiai Filmą Kibirą Sąrašą Filmų Mėgėjams

€5.17

-15%

€6.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rock tapetai lipdukas, "vintage" pink floyd " plakatas, rėmelis nuotraukų siena, anime dekoro kambarys, anim pen, mobilusis telefonas atvejų fenerbahce, nulio off top 100 anime kibirą sąrašą, kibiras sąrašą, lipnios neon tapetai, sienos dokumentų namų dekoro šalį.

Kulka taškų:

1. Geriausia 100 filmų-nuo "Oskaro" laimėtojai puikia filmus, tai turi viską pamatyti filmų sąrašą.Mūsų laminuotas plakatas yra tik plakatas rodo naujausias "Oskaro" laimėtoja.Geriausia rinkti geriausius filmus verta žiūrėti-AFI ir IMDb top 100 kartu.Top filmų, tokių kaip "Žvaigždžių Karai", "Kasablanka", "Nasrai", "Shawshanks Išpirkimo", "Crash" ir "Avatar" bus stebinti jus; jaustis laimingas ir gyvas; jis bus įkvėpti ir šviesti.Filmas paliks nuolat įspūdį.

2. Spalvinga ir įdomi piktogramos: kiekviena piktograma yra unikalus ir elegantiškas dizainas yra siela kiekvieno filmo.Už kiekvieno sluoksnio aukštos kokybės aukso, yra netikėtumų laukia jūsų.Svarbiausia, kad plakatą turi sklandžiai išvaizdą, kuris gali pagerinti savo išvaizdą.Išskirtinį ir spalvinga grafika ir likusius titulus ir bus pritraukti jums toliau kapstytis!

3. Aukštos kokybės medžiagos: Jums bus ne rasti daug plakatų su aukštos kokybės medžiagų.Plakatas pagamintas iš 250 gsm, kuri suteikia puikias storis, nesukeldamas jokių raukšles ir raukšles.

4. Labai tinkama dovana/sienų dekoravimas/rėmas: Mūsų plakato ateina tvirtas mėgintuvėlį pakuotės ir gali būti naudojamas kaip dovana, todėl jums nereikia išleisti papildomų pastangų dėl dovanų pakavimas.Jei jis yra, turi būti suformuoti ar naudojamos sienų apdailai, ji bus pridėti puiki tekstūra į bet kurį kambarį.Kiekvieną kartą aš pažvelgti plakatas, manau, kad praeities filmus.Tai taip pat gera tema jūsų svečiams.

5. Iššūkį savo šeimos ir draugų: Ar norite iššūkį savo šeimos ir draugų, draugiškas būdas?Pamatyti, kas gali kauptis labiausiai įbrėžimų ar kuris baigia savo kibirą sąrašą pirmasis?Tai yra įdomus būdas jus pramogauti ir girtis apie savo kolekciją kitiems!

Aprašymai:

Storis: 9mm plonos plokštės

Spausdinimo forma: Spalvotas spausdinimas

Gamintojas: Tapybos Pasaulį

Medžiaga: Popierius

Dydis: 59 * 42 * 0.09 cm

Pakuotė:

1*Nulio

1*plastiko grandiklis

Pakavimo sąrašas

1*Nulio

1*plastiko grandiklis

Medžiaga Popierius
Scenarijus SIENOS
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Savybės 4 plastiko grandiklis
Specifikacija Single-piece Package
Storis 9mm plonos plokštės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Filmų Mėgėjams
Funkcijos 5 geriausia 100 filmai
Funkcijos 1 Filmas Nulio Išjungti Plakatas
Stilius Animacinių filmų
Funkcijos 3 Sienos Tapetai,
Modelio Numeris Anime Nulio Išjungti Plakato Foto Tapetai
Temos Animacinių filmų
Klasifikacija Langų Lipdukai
Savybės 100 Filmų Nulio Išjungti Plakatas Plakatas
Spausdinimo forma Spalvotas spausdinimas

Panašūs produktai