Nerūdijančio plieno svirties Judėjimo lajos kamienas rinkinys judėjimo, tinka miyota 9015 automatinis judėjimo vyriški laikrodžiai

€8.21

-28%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: miyota žiūrėti, sugess žiūrėti, debert, eta judėjimo, miyota 8215 surenka, vyrai, parnis, corgeut miyota, corgeut žiūrėti, corgeut, submarin.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno svirties Judėjimo lajos kamienas

rinkinys judėjimo, tinka miyota 9015 automatinė

judėjimo vyriški laikrodžiai

Apie Mokėjimas 1. Mes priimame www.adeira.lt sąlyginio Deponavimo. 2. Mes visada pažymėti žemiau $25 usd vertės pirkėjas,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Pastaba: Prašome patikrinti savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš idding/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Apie Laivybos (1)Mes pristatysime savo daiktą per 48 valandas. (2)Laivybos Kinija Po Oro Paštu;www.adeira.lt Standartinis Pristatymas;ePacket.JEI norite greitai transporto,prašome pasirinkti, EMS,DHL.Apie Grąžinimo Politiką 1. >Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia. 2.> Jei prekių sugadinta dėl laivybos būdas, mes grąžinsime mokėjimo ar mainų prekes.(Sugadintą prekę reikia siųsti atgal.) 3. >Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei pirkėjas negauna paketą, per 60 dienų.Atsiliepimai 1. Paliksime teigiamų atsiliepimų, kas maloniai pirkėjas.Mes dėkingi, jei galite pateikti mums 5 žvaigždučių, pilnas pagirti teigiamų atsiliepimų . 2. Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralų ar neigiamą atsiliepimą , prašome susisiekti su mumis,mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Mechaninis laikrodis šiltas patarimai :

1.>Į automatice mechnical laikrodis gauti energijos jūsų judėjimo.

2.> Kai jūs pirmiausia naudokite žiūrėti, jums reikėtų vertus vėjas žiūrėti, kaip energijos rezervo.

3.> Jums turėtų baigti žiūrėti sukant karūnos apie 70 ratą.jums turėtų ne daugiau kaip vėjas jį.

4.> Kai jums nereikia dėvėti ilgą laiką,žiūrėti nustos dirbti.

5.> Kai jums dėvėti, žiūrėti pradės dirbti.Apie mus Sveiki atvykę į Wenping žiūrėti Parduotuvė(NR. 1500649).Mes esame profesionali, apie laikrodžius Kinijoje,Puikus, Aukštos Kokybės, Puikios Darbo Sąlygos,yra mūsų darbo požiūris.Mes daug metų tarptautinio verslo ir siunta patirtimi.Tiekiame geros būklės, laikrodžiai,ir laivų worldwid!Parduotuvės,laikrodžiai yra nuolat atnaujinti,Prašome įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai,ačiū labai!!Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos!

Žiūrėti Priedus Tipas judėjimo svirtis
Prekės Pavadinimas corgeut
Modelio Numeris P744
Ciferblato Skersmuo 0mm
Juostos Plotis 0mm
Funkcija Atsparios Smūgiams
Byla Storis 0mm
Byloje Formos ROUND
Judėjimas Automatinis Savaiminis Vėjas
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Užsegimas Tipas NĖRA
Stilius Mada & Atsitiktinis
Elemento Tipas Žiūrėti Priedai
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Lytis VYRAI
Juostos Ilgis 0inch

Panašūs produktai