Skustuvas Vyrams Tiesiai Barzdaskutė Atveju, Skutimo Mašina, Veido Nusiskusti Cacassettes Už Gillette Fusion 5 Shavette Nustatyti Barzda

€9.89

-50%

€19.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ašmenys fusion, moterims "gillette", skustuvas, blokuoti razor crest, gillette fusion 4, skustuvas, skutimosi, durų skustuvai, paketas, gillette mach 3, cnc mach3, gillet mach 3.

Pagrindinės Savybės:

Šis paketas apima vieną skustuvo rankena ir keičiamų skustuvų peiliukai (8pcs ar 12pcs ar 20p cs), prašome pasirinkti pagal jūsų pageidavimą.

Skustuvo rankena gali būti suderinama su Gillettee fusion 5 visos serijos skustuvų peiliukai(taip pat yra suderinama su skustuvo ašmenimis į šį rinkinį).

Skustuvo ašmenimis su 5 Trinties Mažinimo Peiliukai gali sumažinti odos dirginimą ir daugiau kruopščiai nusiskusti kiekvieną šaknis barzda .Jis yra suderinamas su " Gillette fusion 5 visos serijos rankeną (taip pat yra suderinama su skustuvu, tai nustatyti).

Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis.

Draugiškas priminimas :siekiant suteikti jums gerą naudoti patirtimi, prašome pakeisti skustuvo ašmenimis, po tepamosios juostelės yra prarastas.

Feature4
Prekės Pavadinimas Gillette
Elemento Tipas razor
Naudoti Veidas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 5-Sluoksnių Nerūdijančio plieno skustuvo ašmenimis
Maitinimo Tipas NĖRA
Lytis Vyras
feature2
Dydis Razor holder with Razor blade replacement heads
feature8
Feature5
feature9
feature3
Feature1
feature6
Modelio Numeris AL03 ir AL01 ar AL02
feature7
feature10

Panašūs produktai