Weitlaner Susitraukimo Veterinarijos Priemones, Savarankiškai Išlaikyti Retraktoriai Bukas Žaizdos Weitlaner Susitraukimo

€16.25

-29%

€23.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bukas stiklo, pagrindiniai susitraukimo, didelio susitraukimo, veterinarijos chirurgijos įranga, ortopedijos veterinarijos, dėl veterinarijos gydytojas, profesinio mokymo šuo, mezgimo priemonės, medicinos įranga, gyvūnų, variklio alyvos daviklis.

Weitlaner Susitraukimo Reguliuojamas Odos Susitraukimo Savęs išlaikyti Rake Barstytuvas Veterinarijos Nerūdijančio Plieno Priemonės Produkto Savybės: Pagaminti iš AISI 420 vokietijos nerūdijančio plieno.Produktas Atitinka ISO 9001, CE, Kokybės Ženklu, ISO 13485, FDA ir kitų Kokybės Standartų Labai poliruoti apdaila estetinės ir korozijai Didelį Tikslumą ir Lankstumą, o vykdant Klinikinius Tvarka.Aukščiausios Kokybės Nerūdijančio Plieno Aukščiausios Meistriškumo.Produkto Aprašymas: Weitlaner Susitraukimo yra savęs išlaikyti, piršto žiedą susitraukimo su cam reketas, lock, naudojamas stabdo audinių ir atskleidė chirurgijos svetainėje.Ji turi lenkti kotai, kurios veda prie geležtės, kad turi tarp dviejų ir šešių, aštrus arba bukas, išvežimo kreivumą prongs.Į prongs interdigitate, kai priemonė yra uždarytas.Į Weitlaner susitraukimo yra populiarus instrumentas, dažniausiai naudojamas pagrindinio plastinė chirurgija, didelių kaulų ir sąnarių procedūras, ir mastoid operacijos.Ji taip pat naudinga su maža, gilūs pjūviai ir minkštųjų audinių skrodimo ne paviršutiniškai.Šis produktas turi 3x 4 sharp prongs.Weitlaner yra savęs išlaikyti mechanizmą, paprastai naudojamos herniotomy, femoropopliteal apeiti, plastinės operacijos, kaulų ir sąnarių procedūras, ir mastoid operacijos.Ji taip pat naudinga su maža, gilūs pjūviai ir minkštųjų audinių skrodimo ne paviršutiniškai.Ji turi seklių pjūviai ortopedinė chirurgija, į neurochirurginės procedūros, kaip craniotomy ji laikyti odos galvos.Jis taip pat naudojamas širdies operacijos, pavyzdžiui, implantavimas, perikardo širdies stimuliatorius.

1. Vadovas veikia puikiai, 3*4 nagai gali būti prasidėjusios, ir įvairių specifikacijos gali būti pasirinktas.

2. Reguliuojama sagtis, automatinė nustatyti, lengva naudoti.

3. Rankena yra apvali ir subtilus, jaučiasi gerai ir yra pagamintas iš aukštos kokybės medicininio nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus aukštai temperatūrai ir korozijai.

1.Parduodame kokybýs produktus!Mes turime griežtas patikrinimas prieš siųsdami jums,todėl prašome būti tikri, pirkti.

2.Jei nesate patenkintas, kai jūs gavau savo prekes,prašome grąžinti per 14 darbo dienų pakeisti arba grąžinti pinigus,prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

3.Jei prekės su defektais, 1 mėnesį,mes atsiųsime jums naują, be jokių papildomų nemokamai,arba siūlo grąžinti po to, kai mes gavau brokuotą prekių.

4.Pažadame grąžinti visą arba piktintis, jei paketas buvo patvirtintas prarado.

5.Mes teikiame didmeninės prekybos,lašas laivybos,angent pirkimo.

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas,telefono numeris ir pilnas pavadinimas, gali su jumis susisiekti.

2.Jei jūs turite reikalavimus apie jūsų užsakymą,prašome palikti mums pranešimą.

3.Mes priimame Alipay,Bolteo,visa,Master card,QIWI,Western union " ir Banko transfe

Jei y ou būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių po patvirtinkite priėmimą,mes duoti jums 5 žvaigždučių,taip pat.

Mums reikia jūsų paramos ir eiti daryti daugiau, geriau,5 žvaigždučių yra didžiausia šlovė mūsų parduotuvėje,Ačiū jums labai!

Tikslinė Pet Ūkinių gyvūnų
Prekės Pavadinimas GREATLH

Panašūs produktai