Akceleratoriaus Greičio Kontrolės, Elektros Dviratis Plastiko, Metalo Nykščio Sklendės Greičio Kontrolės Kairėn, Dešinėn Rankena, E-Dviratis, Motoroleris, 3 laidų

€4.18

-13%

€4.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: retro dviračiu sklendės, ebike motoroleris nykščio sklendės, kontrolė elektrinis motoroleris, akceleratoriaus elektrinis motoroleris, dujos, dujų rankena melžimo elektrinis motoroleris, elektriniai dviračiai sklendės, moveo elektrinis motoroleris, dvigubas elektrinis motoroleris, sklendės, bafang ebike nykščio sklendės, dviratis elektrinis karbiuratoriaus.

Nykščio Sklendės Greičio Kontrolės Kairėn, Dešinėn Rankena, Elektrinis Dviratis, E-Dviratis, Motoroleris

Savybės: *1.Aukštos kokybės nykščio sklendės greičio kontrolė, Elektriniai Dviračiai ir Motoroleriai. *2.Tai nykščio droselis tinka labiausiai elektriniai dviračiai su holo daviklis valdytojas. *3.Veikia Su bet kokia Įtampa ( 24V 36V 48V 60V 72V ir pan.) *4.Pagaminti iš premium metalo ir plastiko, patvarus ir patikimas. *5.Lengva įdiegti 22mm skersmens rankenos.Specifikacija: Medžiaga: Plastikas, Metalas Spalva: Juoda (Kaip Nuotraukose): Kabelio Ilgis: 160cm / 5.24 pėdų (Vidut.) Karbiuratoriaus Skersmuo: 22mm / 7/8v (Vid.) Įmontuoti: E-Dviratis Elektrinis Dviratis Motorolerių Pakuotės Turinys: 1*Nykščio Sklendės Greičio Kontrolės Pastaba: 1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

*1.Aukštos kokybės nykščio sklendės greičio kontrolė, Elektriniai Dviračiai ir Motoroleriai. *2.Tai nykščio droselis tinka labiausiai elektriniai dviračiai su holo daviklis valdytojas. *3.Veikia Su bet kokia Įtampa ( 24V 36V 48V 60V 72V ir pan.) *4.Pagaminti iš premium metalo ir plastiko, patvarus ir patikimas. *5.Lengva įdiegti 22mm skersmens rankenos.

5 Kairė Dešinė Rankena
3 Elektrinis Dviratis Plastiko, Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Smaugti
1 Akceleratoriaus Greičio Kontrolės
2 Greičio Kontrolės
4 Nykščio Sklendės Greičio Kontrolės

Panašūs produktai