PrettyGirl Vestuvių Suknelė Mergaitėms Suknelė Cosplay Kostiumas Helovinas Suknelės Kalėdų Vakarėlį Drabužių Kalėdos Dovanas

€16.16

-45%

€29.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė vestuvių nud, cosplay, suknelė wed, wed suknelė 2020 m., Cosplay Suknelė, karnavalas aprangą mergaitė, cosplay mergina, vyrai vestuvinė suknelė, medžiaga uodegos, costum undinė girl.

Geriausia dovana mergaitėms

Kiekviena mergina turi princesė dream.Geriausia gimtadienio dovana maža mergaitė su princese svajonė gali padaryti savo svajonę!Be to, mūsų PrettyGirl ' s Princess kostiumas yra labai mielas ir gražus, puikus 1. Dėvėti Kasdien 2. Gimtadienis 3. Helovinas Šalis 4. Etapo Rezultatų 5. Cosplay Temą Šalis 6. Fotografavimas atostogauti

Dear Klientas

Mūsų mergaitė princesė suknelė yra tikrai Gražus ir Aukštos Kokybės.Pamušalas suknelė yra pagamintas iš minkštos & patogus medvilnės.Visi PrettyGirl suknelės yra 100% brand new ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš.Reikalaujame suteikti jums Aukštos Kokybės produktus ir geriausią klientų aptarnavimą.Kad dabar ji su pasitikėjimu!Geriausia dovana mergaitėms.

Dydžių Lentelė

Kaip Skalbti

Rekomenduojama plauti suknelė ranka, ar naudoti skalbimo maišelį, nuplaukite jį į skalbimo mašiną.

Apie Siuntos

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3-5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Darbo Laikas

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės suteikti jums Geriausią Klientų Aptarnavimą.

Simbolių NĖRA
Sudedamosios dalys Suknelės
Lytis Merginos
Specialios Paskirties Kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)
Raktinis žodis 1 gimtadienio suknelė
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Elemento Tipas Sijonai
Raktinis žodis 2 Kalėdų Dress Helovinas

Panašūs produktai