RAŠALO BŪDAS, Pilnas komplektas T6771-T6774 resettable žetonų EP WorkForce Pro WP-4531/WP-4011/WP-4511/WP-4521

€7.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saldainiai didelis kastuvas, saldainiai piramidės 5vnt, bm 100 mikro telefono, bm varantys oro vožtuvas, bmb e46 daugiaformačių, saldainiai batai minnie, automobilių bmw 650i naktį, katė nuslėpti šalis, bm4a odos xiong.

4 VNT Daugkartiniai Rašalo Kasetė Žetonų už T6771-T6774

1Set (4 VNT.), Nuolat Žetonų už t6771-t6774 (ne OEM) Daugkartiniai kasetės turi būti naudojamas kaip NUSTATYTI ir negali būti naudojamos kartu su originaliomis Kasetėmis!

Prašome įsitikinkite, kad originali rašalo kodas T6771-T6774, o pirkti,ačiū!

Epson WP-4531/WP-4011/WP-4511/WP-4521 ir kt.

Spausdintuvų modeliai gali būti nepateikti, visiškai arba atnaujinami laiku, prašome maloniai susisiekite su mumis.Ačiū!

Visos prekės bames & prekių ženklai yra jų savininkų nuosavybų,jie yra nurodyti čia aprašomojo tik tam tikslui.

I. Mes Laivas visame Pasaulyje (kai kuriose šalyse ir APO/FPO netaikoma).

Prašome įsitikinkite, kad turite teisingą pristatymo adresą į kasos.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

II.Prekės bus išsiųstos per oro paštu iš Kinijos per 1-3 darbo dienas gavus apmokėjimą

(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) švino-laiko užtruks 10-25 darbo dienų, priklausomai nuo vartojimo vietos post office.

Prašome būti maloniai šiek tiek pacientų ir susisiekti su mumis, jei prekės nebuvo gautas po 25 darbo dienų.

III.Pristatymas paslauga, kurią teikia EMS,DHL, "Fedex", UPS ar kitų kurjerių taip pat galima rasti čia skubius poreikius.

Prašome susisiekti su mumis, jei reikia.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes įgyvendina 30 dienų pinigų grąžinimo garantija.Jei jūs turite pakeisti savo mintis ,jūs galite grąžinti neatidaryta ir nepanaudota daiktų atgal mums grąžinti visą.Prašome atkreipti dėmesį, Pirkėjas turi sumokėti grąžinimo pašto išlaidas.Jei elementai yra naudojami ir atidarytas, mes pasiliekame teisę atsisakyti grąžinimo prašymą.Jei praėjo 30 dienų, klientas privalo susisiekti su mūsų www.adeira.lt paslaugų dėl papildomos pagalbos.

Nerašykite nieko atgal prieš susisiekite su mūsų www.adeira.lt tarnyba pirmą kartą.Jums bus gauti unikalus Numeris. (turi būti įdėti į sklypą)reikia pripažinti grąžintas prekes, taip pat paspartinti procesą išspręsti problemą.Įrodymas parašėte visada turėtų būti gautas ,pasiliekame teisę ne išduoti grąžinamosios išmokos, jei pirkėjas nesilaiko mūsų grąžinimo politikos.

Norime informuoti, kad visi pirkėjai, mes esame pasiryžę satisfication mūsų klientų ir stengiamės suteikti geriausias aptarnavimo lygį.Jei prekės atvyksta ir neveikia tinkamai, prašome susisiekti su mumis el. paštu anksčiausiai.

Modelio Numeris t6771-t6774
Suderinamos Prekės epson
Kasetės Statusas Tuščia
Tipas rašalo kasetė
Prekės Pavadinimas RAŠALO BŪDAS
Funkcija Suderinamas
Spalvos Taip
spalva K
Pakuotė Bulk Taip

Panašūs produktai